mecho_klecho Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 За последните година и полувина отслабнах много килограми и ми останаха дрехи който са нови и са обличани по веднъж, повече ги продавам ако му свършат на някой работа от колкото да правя пари. Сако черно официално номер 78 обличано само веднъж. СНИМКА -25лв -20лв Сако зеленикаво сиво ежедневно номер 68 носено е по малко от месец СНИМКА -25лв -20лв Риза бордо обличана 1-2 пъти номер 56 СНИМКА -10лв -5лв Риза черна обличана 1-2 пъти номер 56 СНИМКА -10лв -5лв Риза бежова обличана 1-2 пъти номер 56 СНИМКА -10лв -5лв Яке дънково номер 62 СНИМКА -20лв -15лв От Полвдив съм ако имате някакви Въпроси пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 imam interes kam na4ina na svaliane na kilogramite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecho_klecho Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Само да не ни обвинят във спам и повдигане на темата излишно ще пиша на лично. И другият път пиши на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecho_klecho Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Колеги знам че няма много хора на които да им станат но иначе трябва да ги изхвърля а ме е жал. Всичко надолу 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecho_klecho Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Само черното сако остана другите дрехи се продадоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.