Jump to content
BulForum.com

Продавам UPS

Recommended Posts

Чисто нов, единствено е тестван дали работи. В оригинална упаковка със съпътстващите го кабели и инсталационни и софтуерни дискове. Инструкция за употреба на доста езици /вкл. английски и руски/ но без български. Цената е твърда /без аналог/ и не подлежи на коментар. Който има нужда от нещо подобно и се интересува знае за какво иде реч. Изпращам и с Еконт за ваша сметка и опция отвори преди да платиш.

http://www.mypc.bg/product/29/apc-smart-ups-1500va-lcd-230v.html - има и доста други места с повече информация за същия. При сериозен интерес не ми е проблем да направя реални снимки, така че ако някой се интересува да пише в темата или на лични.

Телефон за връзка - 0898749457 - Руслан.

Цена - 500 лв.

Като е чисто нов, има ли гаранция, към кой е и каква е?

Няма гаранция /щях да го спомена в обявата ако има/. Донесен е от Германия. При получаването беше тестван за всички функции и към него има бон с резултатите от теста. При сериозен интерес мога да снимам всичко към UPS-а /не е при мен и снимането е свързано с известна загуба на време и средства за пътуване - това е причината да не постна реални снимки, извинявам се за което/.

Имам два въпроса

1. бона е издаден при производството, от коя дата е?

2. ТУК този UPS сртрува 300 лв с ДДС фактура и 6 месеца гаранция,

така че ако си съобразиш цената с реалната - интерес сериозен ще има.

Имам два въпроса

1. бона е издаден при производството, от коя дата е?

2. ТУК този UPS сртрува 300 лв с ДДС фактура и 6 месеца гаранция,

така че ако си съобразиш цената с реалната - интерес сериозен ще има.

Явно говорим на различни езици. Модела въобще го няма в листа постнат от теб. Ако някой се интересува да изчака до средата на седмицата ще постна реални и подробни снимки за по ясна представа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...