Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Blagodaria ti. Mnogo mi triabvashe. Godfather zadulgen sum ti може да черпиш по една бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 BTW, ako ima6 flextype 2k, vlez v about, zadruj "ALT" i napishi "dead_one" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Predpochitam da shibna edna na PC-to otkolkoto da go mucha sas flex type. Gorkichkoto mi to....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 dobre le ti taka li inache pak go tormozish Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Shte citiram Flex Type 2k Казват, че един ИП(истински програмист) успял да натика програма за разпознаване на образи в останалите неколкостотин байта от паметта на Voyager. В последствие именно те откриха новия спътник на Юпитер. Vuprosniq 4ovek se kazva Tsutomu Shomomura i e 4oveka presledval i zalovil Kevin Mitnik (ako na nqkoi mu govori neshto). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Vuprosniq 4ovek se kazva Tsutomu Shomomura i e 4oveka presledval i zalovil Kevin Mitnik (ako na nqkoi mu govori neshto). Vaprosniat 4ovek ne se kazva Tsutomi Shomomura a Tsutomu Shimomura... ... i naistina e ИП, no mnogo se spi4a... Ne me kefi men li4no... Sigurno i az ne go kefia, ama karai. Tva vse edno da si fen na Vesko Bonchev - ami gotin e, razbira gi ne6tata, no ne me kefi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Mnogo su prost 4estno. Znam kak e istinskoto mu ime no si nqmam predstava zashto sum dopusnal tazi tupa greshka. Ta to4no tozi Shimomura ima edna mnogo gotina "knijka" v koqto razkazva kak e presledval i zalovil Mitnik. Mnenieto mi 4e mnogo zdravo go trese paranoqta . P.S. Purvoto mu ime e Tsutomu. Ne samo az prava greshkia a.... P.S.S. Eto malko info za nego Tsutomu Biography Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Tva pak da si slojish bg pack-a za XP-to e SUPERRRRRRRR PROSTOTIQ NE znam za kvo ti e ! Basshta mi iskashe da go sloja i prevartqh ! SUPER BOZA ! p.p. Vzemi si imenuvai topici-te malko po kato horata = PLease tell me - tova Tema li trqbva da e ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Shtom e add-nato kato topic (koeto oznachva тема),sledovatelno e tema. Niama nugda da se zaiagdash za takova neshto. Blagodaria che mi kaza che e tupa kirilizatsiata na XP-to no veche sam go razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Az lichno na bulgarski nemoga da rabotia. Nishto ne razbiram Ami to tolkova godini sa rabotil vse na english Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Та значи тоя MPlayer 9 бачкал само под 98 Секънд Едишън, а аз бях с обикновения та се наложи да ъпдейтвам. Заедно с т'ва трябваше да изтрия и кача отново ФлексТайп-а щото има проблеми с него ако не си го изтриеш преди да преинсталираш уиндоус. Та както и да е, ъпдейтнах, качих пак флекстайп-а, обаче Arial-а и System фонт-овете нямат вече кирилица. Някой може ли да ми ги качи някъде и да ми даде линк щото много ми трябват с кирилица )))). BTW, как мога да си кирилизирам PC-то и да имам фонетична кирилица без шибания FlexType? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Eto tuk predi vreme kacih kulturna fonetichna kirilitza za vsiakakvi windowsi. Elementarna e. Mani go toia flex type! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 Eto tuk predi vreme kacih kulturna fonetichna kirilitza za vsiakakvi windowsi.Elementarna e. Mani go toia flex type! fon_tomov=дървен философ ,както и да е бая неща си направил(качил) на тоя сървър,гледам там как ли те наричат в други постове обаче да не ти пука давай в сащия дух и помагаи на на изпадналите в беда. 10x за fon_tomov кои квот си иска после да говори.Аиде че вече баркам буквите и не мога да пиша да еба и бирфеста Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Ne che mi puka osobeno koi kakvo misli za nem, no da ti kaza chesno za men e po-vazno da uspeia da pomogna na niakogo (sas kakvoto i da e) pak drugoto mainata mu. Razni hora - razni ideali. Radvam se che ima hora, na koito sm pomognal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Zashto vsichki pluete flex type 2k ? do sega ne sam imal nikoga problem s nego pod XP ? Obqsnete ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Chestno kazano az ne sum imala problemi s nego pod kakuvto i da e Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Някой път се опитай да преинсталираш OS-а на компютър с Win98 и FT2K. Всички шрифтове и т.н. се сбъгястват до такава степен, че повечето пъти се налага C:>format c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 a we choveko kav Flex Type flex type e napraen za hora det nemoat da si napraat kirelicata po princip HAHAHA prosto neznam as nqaam nikvi problemi i s kirelici i s nishto i bez flex type ( i pod WinXP i pod WinMe imam bez FlexTYpe flex type e super bagav dori i idialniq primerno nqama da mojete da pishete na kirelica v Flash 5 Flash MX ili pak PhotoShop samo v paint shop da kajem a we bugava raota ... opravi si wina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Някой път се опитай да преинсталираш OS-а на компютър с Win98 и FT2K. Всички шрифтове и т.н. се сбъгястват до такава степен, че повечето пъти се налагаC:>format c: da le i na men taka mi se sluchvalo.Slagam si a ne mi haresva uninstalvam si ia i sled tova mi ebava maikata na vsichki shriftove i se nalaga da e si preinstaliram celia windows na dvapati taka mi stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Някой път се опитай да преинсталираш OS-а на компютър с Win98 и FT2K. Всички шрифтове и т.н. се сбъгястват до такава степен, че повечето пъти се налагаC:>format c: da le i na men taka mi se sluchvalo.Slagam si a ne mi haresva uninstalvam si ia i sled tova mi ebava maikata na vsichki shriftove i se nalaga da e si preinstaliram celia windows na dvapati taka mi stava ami uninstallni go 3ti pat za extra damage Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 a we choveko kav Flex Type flex type e napraen za hora det nemoat da si napraat kirelicata po princip HAHAHA prosto neznam as nqaam nikvi problemi i s kirelici i s nishto i bez flex type ( i pod WinXP i pod WinMe imam bez FlexTYpe flex type e super bagav dori i idialniq primerno nqama da mojete da pishete na kirelica v Flash 5 Flash MX ili pak PhotoShop samo v paint shop da kajem a we bugava raota ... opravi si wina Pi4 ti neshto qvno si izostanal...s FLex Type 2k...si drashtq kvoot mi dusha iska vav Flash i photoshop. Moga daje da ti pusna swf-4e da vidish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoCoOl Posted August 13, 2003 Share Posted August 13, 2003 Instaliral sum si Flex Type 2k, no kato otvariam disketa sus wordpad faile, koito ima bulgarski ezik mi se poiaviavat niakvi bukvi deto ne sa na nichii ezik. Kak moga da gi napravia da se chetata? Thanks prdvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2003 Share Posted August 13, 2003 1. Polzvai drug kirilizator. Nedei da slagash prostotii ot roda na flextype. Eto tuk sam kachval predi vreme phonetichna kirilitza za vsiakakvi windows-i. 2. Smeni shrifta na dadenia text. Slozi niakoi koito ima kirilitza -Times New Roman, Arial ......... Ima variant da ne se poluchi tochno taka ako faila e pisan sas Word naprimer. V takav sluchai ti triabva word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoCoOl Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 Na men ne mi triabva fonetichna - triabva mi (ako ima razbirase) obiknovena. Az sum pod XP - chudeh se ne mogeli kilirizatora koito e installnat s XP-to da svurshi rabota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 Samoto XP (kakto i 98, NT4, 2000) si varvi sas prekrasna kirilitza sas edinstvenia nedostatuk (za niakoi hora) che e BDS. Taka che mani toia flextype i si bachkai sas kirilitzata na Win-a. "Tupanarite" ot Microsoft sa napravili dalech po-hubava kirilitza ot nas bulgarite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.