Jump to content
BulForum.com

[merged] FlexType и кирилизацията на Windows XP

Guest NKD

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply
A be shto se ebavate s choveka!!! .Pisah ti da izpolzvash"Phonetic 2001".Vsichki "Flex T"-ove bagvat XP-to. Dai si E-maila i shte ti go pratia.

shto ne pishesh v temata za FT mi si napravil tema Joro, deto da se chudish kvo li ima v neia..

az lichno syshto ne polzvam FT, no do predi niakolko meseca go polzvah, i ne mi e pravil nikakvi problemi pod win 3.11, win 95, win 98, win 2k i win XP.

A be naistina se obarkah karo pisah,zashtoto pet choveka mi visiaha na glavata.Tai ili inache stava vapros za FT.Vie da ne ste niakakvi Linux-maniaci,ta da ne ste vijdali Windows?

Vav 98 i XP-to si ima i BDS i US,(stiga da znaesh kak da gi instalirash), triabva im samo Fhonetik.Osobeno ako se polzva za zala,ili niakakvi drugi obshtestveni mesta,kadeto se praviat proverki e bezmisleno da se plashta za Flex T.Naprimer za 95 i 98 ima "Typeitfree",koeto varshi sashtata rabota i e bezplatno,a za XP ima Phonetic 2001.

A be naistina se obarkah karo pisah,zashtoto pet choveka mi visiaha na glavata.Tai ili inache stava vapros za FT.Vie da ne ste niakakvi Linux-maniaci,ta da ne ste vijdali Windows?

Vav 98 i XP-to si ima i BDS i US,(stiga da znaesh kak da gi instalirash), triabva im samo Fhonetik.Osobeno ako se polzva za zala,ili niakakvi drugi obshtestveni mesta,kadeto se praviat proverki e bezmisleno da se plashta za Flex T.Naprimer za 95 i 98 ima "Typeitfree",koeto varshi sashtata rabota i e bezplatno,a za XP ima Phonetic 2001.

razqsni malko kakvo to4no e tva Phonetic 2001??? moje li napravo da se edne nqkuv font v windowskite i taka da se re6i problema bez nikvo app. tva sum go vijdal na NT4 no ne znam to4no kak stava

Edin pat kazvam posle pochvam da nakazvam.

Hvashtash faila za ushite(stava vapros za PONETIC-2001),startirash go.

Ama da ne si zabravil,parvo da si kachish Win XP?

Sled,kato se instalira,restartirash(computera razbira se)

Posle razglejdash vnimatelno ekrana na monitora.V dolnia desen kraj ima edno neshto,koeto se naricha System tray pole.Tam pri pravilno instaliran Windows triabva da ima sinijo kvadratche,na koeto pishe EN ili BG.

Natiskash desen buton varhu nego i izbirash SETTINGS.

Vav prozoreca,koito se otvaria ako niamash kvadratche BG natiskash ADD.

Ot prozoreca,koito se otvaria izbirash ezik na vavejdane-BULGARIAN,a ot

klaviaturna podredba izbirash BULGARIAN(PHONETIC)Nastroivash si ezikovata lenta i klavishite za smiana i si gotov za pisane dokato um ti zaide.

• 6 months later...

Manete go toia flex type be hora. Umoliavam vi! Stiga bugni i prostotii. Samoto XP si varvi sas PREKRASNA kirilitza.

kokok, ti kakvo iskash, da mozesh da pisesh na kirilitza ili widows-a da ti e na Bulgarski?

Ako na niakoi mu triabva fonetichna kirilitza xa 98, NT 4.0, 200 ili XP da znae che predi vreme biah kachil takova neshto na warez-a. Savsem malki sa tia neshta, ne pipat det ne im e rabota i niama da ima problem s tiah.

Сетих се още нещо, ако има награда за най-отвратителен дизайн на интерфейса, то flextype2k е абсолютния шампион :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...