Guest NKD Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Niakoi shte mi pomogneli i az prez tova vreme shte go tarsia.Predvaritelno Blagodaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 A be shto se ebavate s choveka!!! .Pisah ti da izpolzvash"Phonetic 2001".Vsichki "Flex T"-ove bagvat XP-to. Dai si E-maila i shte ti go pratia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 ave az imam FlexType 2k , slojil sum si go na XP i nqmam nikakvi problemi s nego, ama nikakvi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Kvo tolkova ste se vliubili v toia Flex Type?.XP-to si ima vsichko .Triabva ti samo edin Phonetic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 e da ve pich ama az polzvam i BDS cyrilic taka che flex type mi vurshi poveche rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 A be shto se ebavate s choveka!!! .Pisah ti da izpolzvash"Phonetic 2001".Vsichki "Flex T"-ove bagvat XP-to. Dai si E-maila i shte ti go pratia. shto ne pishesh v temata za FT mi si napravil tema Joro, deto da se chudish kvo li ima v neia.. az lichno syshto ne polzvam FT, no do predi niakolko meseca go polzvah, i ne mi e pravil nikakvi problemi pod win 3.11, win 95, win 98, win 2k i win XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Posted November 14, 2002 Share Posted November 14, 2002 A be naistina se obarkah karo pisah,zashtoto pet choveka mi visiaha na glavata.Tai ili inache stava vapros za FT.Vie da ne ste niakakvi Linux-maniaci,ta da ne ste vijdali Windows? Vav 98 i XP-to si ima i BDS i US,(stiga da znaesh kak da gi instalirash), triabva im samo Fhonetik.Osobeno ako se polzva za zala,ili niakakvi drugi obshtestveni mesta,kadeto se praviat proverki e bezmisleno da se plashta za Flex T.Naprimer za 95 i 98 ima "Typeitfree",koeto varshi sashtata rabota i e bezplatno,a za XP ima Phonetic 2001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 A be naistina se obarkah karo pisah,zashtoto pet choveka mi visiaha na glavata.Tai ili inache stava vapros za FT.Vie da ne ste niakakvi Linux-maniaci,ta da ne ste vijdali Windows?Vav 98 i XP-to si ima i BDS i US,(stiga da znaesh kak da gi instalirash), triabva im samo Fhonetik.Osobeno ako se polzva za zala,ili niakakvi drugi obshtestveni mesta,kadeto se praviat proverki e bezmisleno da se plashta za Flex T.Naprimer za 95 i 98 ima "Typeitfree",koeto varshi sashtata rabota i e bezplatno,a za XP ima Phonetic 2001. razqsni malko kakvo to4no e tva Phonetic 2001??? moje li napravo da se edne nqkuv font v windowskite i taka da se re6i problema bez nikvo app. tva sum go vijdal na NT4 no ne znam to4no kak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 Phonetic 2001 ti dava vazmojnost da pishesh na Phonetichna klaviatura pod XP bez da kachvash FlexType. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted November 20, 2002 Share Posted November 20, 2002 Phonetic 2001 ti dava vazmojnost da pishesh na Phonetichna klaviatura pod XP bez da kachvash FlexType. tova go razbrahme ve4e, kaji kak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 21, 2002 Share Posted November 21, 2002 Edin pat kazvam posle pochvam da nakazvam. Hvashtash faila za ushite(stava vapros za PONETIC-2001),startirash go. Ama da ne si zabravil,parvo da si kachish Win XP? Sled,kato se instalira,restartirash(computera razbira se) Posle razglejdash vnimatelno ekrana na monitora.V dolnia desen kraj ima edno neshto,koeto se naricha System tray pole.Tam pri pravilno instaliran Windows triabva da ima sinijo kvadratche,na koeto pishe EN ili BG. Natiskash desen buton varhu nego i izbirash SETTINGS. Vav prozoreca,koito se otvaria ako niamash kvadratche BG natiskash ADD. Ot prozoreca,koito se otvaria izbirash ezik na vavejdane-BULGARIAN,a ot klaviaturna podredba izbirash BULGARIAN(PHONETIC)Nastroivash si ezikovata lenta i klavishite za smiana i si gotov za pisane dokato um ti zaide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Hora molia vi se kagete mi kak da si kiriliziram Windows XP-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 s FlexType 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Manete go toia flex type be hora. Umoliavam vi! Stiga bugni i prostotii. Samoto XP si varvi sas PREKRASNA kirilitza. kokok, ti kakvo iskash, da mozesh da pisesh na kirilitza ili widows-a da ti e na Bulgarski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 flextype SUKZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 flextype SUKZZZZZZZZZZZZZ mnogo si prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Не само че sukz, ами няма никакъв смисъл от него, XP-то си поддържа много по-добре тия функции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Ako na niakoi mu triabva fonetichna kirilitza xa 98, NT 4.0, 200 ili XP da znae che predi vreme biah kachil takova neshto na warez-a. Savsem malki sa tia neshta, ne pipat det ne im e rabota i niama da ima problem s tiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Сетих се още нещо, ако има награда за най-отвратителен дизайн на интерфейса, то flextype2k е абсолютния шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Mani interfeisa, gledai na "po-dulboko".......... Tam e zdravata toiaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 toia flex tipe da ni vi e izial iadeneto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 toia flex tipe da ni vi e izial iadeneto. Не, ама е идеален пример за това, как не трябва да се прави софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Iakam da znam kak XP-to mi da bude na bulgarski a dokolkoto Office XP go imam na bulgarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Iakam da znam kak XP-to mi da bude na bulgarski a dokolkoto Office XP go imam na bulgarski Има пакет за българизация на XP .тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Blagodaria ti. Mnogo mi triabvashe. Godfather zadulgen sum ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.