Jump to content
BulForum.com

Продавам: "Кредитна карта" & лупа + LED

Recommended Posts

Винаги съм изпитвал трудности с четенето на супер ситните шрифтове върху разни дребни опаковки и реших да си поръчам няколко портативни и лесни за разнасяне лупи.

Тази която продавам е с големината на кредитна карта и удобно се побира в портфейла. Осветлението е много силно, спокойно може да се чете на тъмно, а при добро желание дори може да се ползва за портативно фенерче. :))

За повече информация и снимки - ето тук. Продава се за 5 лева (с бонус - кърпичка за почистване).

b66432f0ef9b34e8.jpg

Едит: mozart ми писа на ЛС, че иска да я вземе.

Само една ли ти е?

От този модел - да ; чакам една подобна пак с осветление (малко по-скъпа), но не знам кога ще пристигне и дали няма да реша да си я запазя.

П.П. Иначе за 2 лв. имам друга без LED, но пък е гъвкава и супер тънка (под милиметър), има кристална визия и не е с прозорче като тази, а лупата всъщност е цялата площ на картичката.

П.П. Иначе за 2 лв. имам друга без LED, но пък е гъвкава и супер тънка (под милиметър), има кристална визия и не е с прозорче като тази, а лупата всъщност е цялата площ на картичката.

Ще я взема.

Пиши ме и мен в списъка на желаещи

Двете "картички" се продадоха", затварям темата.

Пиши ме и мен в списъка на желаещи

OK, като пристигне другата с осветлението и реша да не си я оставям за мен, ще ти пиша, а ако не я искаш - тогава пак ще отворя темата и ще я обявя за продажба.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...