Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокарта 9800 GTX+

Recommended Posts

Продавам видеокарта Palit GeForce 9800 GTX+, Palit-Design, 512MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe 2.0

http://skinflint.co.uk/410328

Видеокартата е в перфектно състояние. В момента работи на геймърския ми компютър. Никога не е клоквана, към момента всяка игра ми върви супер на 1680x1050.

Видеокартата е изключително безшумна, без забележки. Продава се защото съм си поръчал GTX 570 :)

ЦЕНА: 100 лева

Какви градуси държи тази карта в без товар и под товар ? Питам защото за зимата тези карти са добри, заместват калориферите, имал съм 3-4 бройки и всичките са били под товар над 85 градуса.

On 11/2/2011 at 1:02 PM, Bulgaran said:

Какви градуси държи тази карта в без товар и под товар ? Питам защото за зимата тези карти са добри, заместват калориферите, имал съм 3-4 бройки и всичките са били под товар над 85 градуса.

Ами винаги може да ти я дам да пробваш :) незнам на какви бройки си попадал, но моята ненатоварена държи около 40 градуса а натоварена макса, който съм засичал е 63 градуса:). За сравнение картата, която съм си поръчал гони в натоварен режим 77-80 :) и е горен клас видеокарти :)като тази преди 2 години :))

On 11/2/2011 at 1:08 PM, MANIAKYT said:

Ами винаги може да ти я дам да пробваш :) незнам на какви бройки си попадал, но моята ненатоварена държи около 40 градуса а натоварена макса, който съм засичал е 63 градуса:). За сравнение картата, която съм си поръчал гони в натоварен режим 77-80 :) и е горен клас видеокарти :)като тази преди 2 години :))

Колега за да подкрепиш думите си качи едно тестче от Furmark - поне 20 мин за да се види реално колко градуса държи картата при пълен товар.

On 11/2/2011 at 1:17 PM, kiselina777 said:

Колега за да подкрепиш думите си качи едно тестче от Furmark - поне 20 мин за да се види реално колко градуса държи картата при пълен товар.

Няма проблем, но това ще стане вечерта, защото в момента съм на работа :)

ето един тест на furmark. мисля че се вижда достатъчно колко грее картата при натоварване. принципно пуснах няколко други теста преди този и затова първоначалните градуси са 58, иначе бяха около 45. Макса, който качи за 6 мин е 74 като през цялото време варираше между 73 и 74. Затова и не го продължих по-дълго.

нещо не ми се получи с качването на снимката. Ако някой иска да ми пише на лични, ще му пратя теста.

• 2 weeks later...

Продавача си се покри като старите 100лв , нито тест качи на видео картата за да се види наистина дали думите му са верни или не , от друга страна не е писал за кои регион е обявата и начин за връзка с него изобщо.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...