fiko_pld Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Искам да си закупя някоя от старите модели на CREATIVE .Трябва ми работеща под WINDOWS 7.Обявата важи за ПЛОВДИВ ,транспортните разходи са за моя сметка. Приготвил съм 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Какъв модел търсиш, нещо от типа на Soundblaster 128 ли? Имам Live 5.1, обаче и търся 22лв с включен куриер до офис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob0dy Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Малко си приготвил колега. Минимум 15 за саунд бластер, а ако търсиш аудиджи поне 30. (аз съм с аудиджи и съм ааааадски доволен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Искам да си закупя качествена SOUND карта ,искам да е двуканална стар модел.И просто се сетих че CREATIVE имат по стари модели ,но ако някой знае друг модел добра карта може да сп-одели , БЛАГОДАРЯ.. Искам да си закупя качествена SOUND карта ,искам да е двуканална , стар модел.И просто се сетих ,че CREATIVE имат по стари модели ,но ако някой знае друг модел добра карта ,може да сп-одели , БЛАГОДАРЯ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Имам M-Audio Audiophile, качествена професионална карта, модел 2000та, двуканална. Отговаря на критериите ти, като изключим че и търся 90-100лв... За парите, които си приготвил можеш да намериш Creative SoundBlaster PCI 128, това е 10-12 годишен модел клас ширпотреба. Има шум и не звучи особено добре - по-добре нова вградена. Live която продавам е поорязан вариант на Audigy 2 и е много по-добра. Обаче е зле пред M-Audio-то, а то пък е зле пред картите по 500лв. Така че "качествена" е разтегливо понятие но за 10лв качествена няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 Имам M-Audio Audiophile, качествена професионална карта, модел 2000та, двуканална. Отговаря на критериите ти, като изключим че и търся 90-100лв... За парите, които си приготвил можеш да намериш Creative SoundBlaster PCI 128, това е 10-12 годишен модел клас ширпотреба. Има шум и не звучи особено добре - по-добре нова вградена. Live която продавам е поорязан вариант на Audigy 2 и е много по-добра. Обаче е зле пред M-Audio-то, а то пък е зле пред картите по 500лв. Така че "качествена" е разтегливо понятие но за 10лв качествена няма. Ей това е отговор на компетентен човек ,за което му благодаря... Помна че имаше едни стари двуканални YAMAHA които доста добре си свиреха !?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Картата е закупена от колега който не е от ФОРУМА (тоест човека ми я подари) , може да се затвори темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.