Jump to content
BulForum.com

Купувам SOUND

Recommended Posts

Искам да си закупя някоя от старите модели на CREATIVE .Трябва ми работеща под WINDOWS 7.Обявата важи за ПЛОВДИВ ,транспортните разходи са за моя сметка. Приготвил съм 10 лв.

Искам да си закупя качествена SOUND карта ,искам да е двуканална стар модел.И просто се сетих че CREATIVE имат по стари модели ,но ако някой знае друг модел добра карта може да сп-одели , БЛАГОДАРЯ..

Искам да си закупя качествена SOUND карта ,искам да е двуканална , стар модел.И просто се сетих ,че CREATIVE имат по стари модели ,но ако някой знае друг модел добра карта ,може да сп-одели , БЛАГОДАРЯ..

Имам M-Audio Audiophile, качествена професионална карта, модел 2000та, двуканална. Отговаря на критериите ти, като изключим че и търся 90-100лв...

За парите, които си приготвил можеш да намериш Creative SoundBlaster PCI 128, това е 10-12 годишен модел клас ширпотреба. Има шум и не звучи особено добре - по-добре нова вградена.

Live която продавам е поорязан вариант на Audigy 2 и е много по-добра. Обаче е зле пред M-Audio-то, а то пък е зле пред картите по 500лв. Така че "качествена" е разтегливо понятие ;)но за 10лв качествена няма.

Имам M-Audio Audiophile, качествена професионална карта, модел 2000та, двуканална. Отговаря на критериите ти, като изключим че и търся 90-100лв...

За парите, които си приготвил можеш да намериш Creative SoundBlaster PCI 128, това е 10-12 годишен модел клас ширпотреба. Има шум и не звучи особено добре - по-добре нова вградена.

Live която продавам е поорязан вариант на Audigy 2 и е много по-добра. Обаче е зле пред M-Audio-то, а то пък е зле пред картите по 500лв. Така че "качествена" е разтегливо понятие ;)но за 10лв качествена няма.

Ей това е отговор на компетентен човек ,за което му благодаря...

Помна че имаше едни стари двуканални YAMAHA които доста добре си свиреха !?!?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...