Jump to content
BulForum.com

Продавам компактен фотоапарат Pentax Optio A10 с голям 1/1.8 сензор

Recommended Posts

Продавам фотоапарат Pentax Optio A10 - добър външен вид и функциониращ без проблеми. Към него има зарядно, но е НЕоригиналното му. Параметри ТУК . В нета има и много ревюта. Реални снимки ще кача евентуално утре вечер. Пращам в цялата страна с Ек*нт за сметка на купувача с опция за преглед и тест преди плащане.

Цена: 90лв.

За връзка: предпочитам на първоначално на ЛС или като алтернатива [email protected]

Извинявай приятелю, но в момента на тази цена, а и на по - ниска се продават чисто нови и то с 2 години гаранция. За справка:

PENTAX OPTIO E50

SAMSUNG DIGIMAX L310WBBA

PENTAX OPTIO A-30

И поне още 10 модела със сходни, че и по - добри характеристики от този който продаваш.

...

И трите посочени от теб апарата са единични, залежали (вероятно върнати проблемни) бройки, намиращи се в София и Шумен. Само 2 от тях имат Li-Ion батерия.

И трите модела фотоапарати които съм посочил са с 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ. Както и факта, че са по-нови модели от този който колегата продава. И мога да те уверя, че не са проблемни нито върнати.

Също така можеш да провериш и в Метро и в Технополис, същия клас апарати 2010 - 2011 г. какви цени се продават.

Всеки има право на избор и и по всяко време може да провери за наличности и цени /преди да пусна темата, аз съм го направил/. Лично аз не мисля, че предложената от мен цена е нереална, а пък и не съм споменал, че е фиксирана както в магазина. Препоръчвам на колегата charmock да прочете т.5 от правилата, а именно:

5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар.

Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн !

Също така в търговските теми са забранени коментари и питания към модератори за техни действия. Такъв род въпроси се решават в специализираната тема за коментиране проблемите в раздела, където ще ви бъде отговорено. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн. При повторно неспазване ще има по-строги наказания.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...