vach0 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Бих искал да покажа резултатите на перфектната броика Феном, която имах късмета да закупя и ако има други колеги с такъв процесор да обменим информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 С тия 1.6 v няма да се радваш дълго на тоя процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cose_Bose Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Ейииии, Браво - много сериозен резултат, майна. А как се държи на Prime 95 ??? Някое ядро не се ли дъни и какви температури ти дава, да речем 2 ч. след тестване с тази програма? Кога да ти дойда на гости да видя как работи...и без това имаш повод да почерпиш хаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vach0 Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 С моето охлаждане се изключва от прегряване на тази честота 4.6 , но на 4.4 с 1.53V си играя вс. игри и си минавам тестове нямам ядове. Сега като си взех това дъно ми се пуска и на 4.7 защото предишното ми дропваше волнаж.. 4.7-направо неможех да повярвам,само охладителче ми трябва и е ненормален... Въпрос е само на някое по добро от мойто охлаждане за да върти тестове на 4.6 а може би и повече . Не съм сигурен още какво да взема. Мислех H60 но не съм решил още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 С тия 1.6 v няма да се радваш дълго на тоя процесор. Що пък не... стига да има охлаждане и дъно с мощни стабилизатори, не виждам какъв е проблема. И аз съм тормозил процесор на 1.6V... не изгоря Процесора определено е добра бройка. Грехота е да не се клокне стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vach0 Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Що пък не... стига да има охлаждане и дъно с мощни стабилизатори, не виждам какъв е проблема. И аз съм тормозил процесор на 1.6V... не изгоря Процесора определено е добра бройка. Грехота е да не се клокне стабилно Добре казано колега ,така си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momchil Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Бих искал да покажа резултатите на перфектната броика Феном, която имах късмета да закупя и ако има други колеги с такъв процесор да обменим информация Ами да ти е честит!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vach0 Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Мерси , мерси Така като написа в темата ме подсети да кача още един резултат които постигнах ;d Не е стабилен за тестове ,но пак се пусна и става за ровене по компа..Може би някой с добро водно или азот ще прави луди неща с него Но на мен и толкова ми стига ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.