Grimjaur Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Свалих си играта значи.Всичко си беше наред докато не се опитах да я инсталирам.Започва инсталация,стига донякъде и изисква да сложа цд-то в цд-ромаВъпреки,че го пускам през Демон Туулс.След това се конектва към другите виртуални устройства и в крайна сметка пак не тръгва. Някой да има идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 е ай да поизползваш малко Search ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 17, 2004 Author Share Posted July 17, 2004 Използвах го. Има само рикуести за играта.Никъде не се споменава за този проблем.Не е просто до nocd crack.Защото играта не зацепва грам.В самото исо няма крак,което предполага,че не би трябвало да имам проблем.така дилемата става още по-голяма. Забележка:OS:Windows 98.Използвам Demon Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Ми то играта няма крак няма и да има Доколкото до твоите проблеми досега не ми се е случвало под 98 единствено проблем има при ХП при инсталация ама той се оправя доста лесно ако искаш пробвай ето това сигурно ще ти стане: http://ayumi_chan15.tripod.com/soft/lsl7setup_install.zip П.С:Този пач се отнася и за тези който немогат да си инсталират играта под ХП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 17, 2004 Author Share Posted July 17, 2004 ЗА съжаление не стана с този пач.Ще пробвам под ДОС като последен вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.