iazoo Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Цена 1400 лв Двигател 1.6 газова уредба, аларма, Air Bag с платена застраховка и винетка до края на годината.Намира се в Асеновград skype walker_castor gsm 0898748532 http://iazoo.snimka.bg/other/za-prodajba.395512.25458922 извинявам се за снимките но са правени с телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Здравей, имам интерес, но може ли малко по-подробна информация (на колко км е ,коя година, какъв е разхода й на гориво бензин/газ градско/извънградско , има ли преглед на газовата бутилка, каква е причината за продажба, някакви забележки по колата) ??? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Произведена е юни 1993 относно разхода градско на газ гори 9-10 а извънградско пада на 7 дори под 7 но не обичам да казвам като другите гори ми 6.8 колата.Продавам я защото си купих нов автомобил и за тази няма гараж а не ми се иска да стои отвън на улицата - пък и две коли са трудни за поддържане от финансова гледна точка.Колата е на 156 000 наистина реални км защото е купувана от мен преди 4-5 години на 124 000. Относно забележките знаете от какво страдат Опелите - ръждата по веждите на калниците ако имате интерес ще ги снимам конкретно тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Газовата бутилка има ли преглед? Може ли снимка и на ръждата? Освен козметичните забележки, технически в какво състояние е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Колата е капарирана темата може да се изтрие .Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.