Jump to content
BulForum.com

Търся си работа

Recommended Posts

Привет на всички съфорумци,

Надявам се някой да ми помогне в намирането на подходяща за мен позиция.

- Какво търсиш?
- Място, което да ми помогне да развивам знанията си и да правя това, което обичам.

- Какво ще ни предложиш?

- Упоритост, коректност, търпение, отговорност към поставените задачи
.

- Конкретно?

# PHP5, SQL
# XHTML, CSS,
# JavaScript
# C# (използван за овладяване на ООП)
# SEO

- Всеки може да напише няколко съкращения. До колко си "навътре" в тези технологии?
- Имам общ поглед върху всички посочени технологии. Запознат съм с основните неща. С PHP и SQL се занимавам задълбочено.

- Как ще ни убедиш в това, което казваш?

- Разработвам проект, в който има по малко от всичко (без C#) и демонстрира всичките ми умения в уеб разработването.

- Какво представлява?
- Виртуален Читателски Дневник - регистрирани потребители могат добавят книги, които са прочели, да пишат рецензии, както и да коментират дадена книга и/или рецензия, писана от друг потребител. Правя опит проектът да е изцяло ООП. Реализиран е CRUD (Create, Read, Update, Delete ).
Не e ползван framework. Нито готов дизайн. Всичко е писано от "нулата". Целта е да се упражнявам и уча в движение, а не само суха теория. Проектът в процес на разработка. Сега се занимавам предимно с него. Успоредно с това се уча да оптимизирам сайтове за по-добре класиране в Google. При интерес мога да ви покажа и кода, за да прецените до колко съм "навътре".

- Кое според теб е най-важното качество за един разработчик?

- Наред с търпението и екипната работа мисля, че най-важното качество на човек, който ще се занимава с програмиране е да бъде updatablе.

- Готов ли си да бъдеш подложен на тестове?
-
Да, стига да не тествате експериментални лекарства върху мен. :lol:

- Малко по-сериозно. За каква позиция мислиш, че си подходящ?
- Ще добавя, че разработчикът трябва да има чувство за хумор. Ниска - стажант или младши разработчик.

- А защо не по-висока?Страх те е да поемеш отговорност?
- Тъй като не съм работил в тази сфера и не знам как точно стоят нещата, за това по-добре да започна от най-ниското стъпало, а ако имам необходимите качества, ще продължа напред.

- Какво заплащане очакваш?
- Не много високо, но очаквам да се оценява прогресът ми.

- Защо да изберем теб? Дори нямаш образование в тази област.
-
Изборът да се занимавам с уеб разработка е съзнателен, оттук следва и високата ми мотивация и желание за развитие.

- Как да се свържем с теб?
- Във форума съм редовен,
argirov.rumen@gmail.com

- Ще ти се обадим.
- wink.gif

::Всичко беше приключило, сега му оставаше само да чака и да се надява::

Съзнавам, че е малко шизофренично biggrin.gif

• 2 months later...

Благодаря на всички, които се отзоваха на обявата.

Намери се човек, който повярва в мен и ми дава възможност да докажа уменията си.

Успешна Нова година! beer.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...