AMD fen Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Здравейте отново.Имам ново въпросче.Вчера се позагледах в стария комп на село и си казах"защо не си взема нова видео карта за старата щайга".Но видях че няма много място къде да я сложа пък и не знам в кой слот да я сложа.Ако може ми предложете карта до 120лв.Ето ви линк за видео картата която съм си намислил да взема кажете дали ще се побере http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3611#ov .Ето снимки и да кажете къде да я сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Пробвай на кафевия малък слот. Ако не влиза, изрязваш крачетата от картата - само тия за малкия слот са важни, а другите са за съвместимост. Сега сериозно. Намери снимка на видеокарта. Вгледай се внимателно. До нея отвори снимката на дъното. Вгледай се вниматено и в нея. Ще забележиш, че на дъното ти има само един слот в който може да се постави карта. Но щом питаш толкова тъпи въпроси, по-добре си занеси компютъра в сервиз да ти я поставят И като си го закачаш обратно у вас, много внимавай да не объркаш захранващия кабел с този на монитора, че ще изгориш новата видеокарта и няма да ти признаят гаранцията Най-добре преди да го откачиш си залепи етикетчета. допълнение: въпросната видеокарта не ми харесва. 1гб памет при 128 битова шина ми се струва безсмислено.Не гледай паметта колко е, а да е мощен графичния процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD fen Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Е другата видео карта ще мога ли напълно да я спра-да не хабим ток криза е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ти ще сложиш новата на мястото на старата...Ама по-добре го занеси в сервиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD fen Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Бе той компа стар и да объркам нещо здраве да е.ВПрочем исках да кажа дали има някое кабелче към старата карта и като го изключа да не я засича Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Старата ти е вградена, намира се в голямата синя платка на която се слагат другите работи ... и е невидима ии няма кабелчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 ...Намира се в чипсета. Ако искаш имам дремел, мога да му сложа дискче за рязане и да ти услужа. Изрязваш пътечките, които влизат в чипсета и видеокартата ще спре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD fen Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Благодаря за предложението но аз вече я повредих без да искам и ся не бачка.Иначе си я купих оная и цепи мрака.А с остатъка от парите си взех и ново телефонче samsung galaxy 550.Админа може да и сложи катинарче.Благодаря на всички който се отзоваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.