kaleko Aleko Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Продавам: 1. Лаптоп Toshiba Satellite A60-672 - продаден. Работи без грешка и е доста запазен. Липсват хард диск с капачето и зарядно. Батерията държи близо 60-70мин. Цена - 139лв. 129лв. 2. DELL Inspiron 5150 - Продаден 89лв. за цял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Нова цена на Дел-а - 89лв. Добавени са и снимки. Също и малко нова информация - предполагам че проблема е в слотовете за памет. С памет на единия слот - както е описан горе, а на другия слот работи в определени положения но като се мръдне и гасне. Батерията изглежда много добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Toshiba-та е с 256 вградена памет. Нова цена - 129лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
choweche Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 колега зарядно на DELL да ти се намира ? имам интерес да закупя ако може снимка да видя жака (буксата) каква е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 колега зарядно на DELL да ти се намира ? имам интерес да закупя ако може снимка да видя жака (буксата) каква е? Имам само такова - DELL PA-13 family 19.5V 130W, но не съм в Пловдив в момента, а и цялата седмица. DELL Inspiron 5150 - Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 ... и Toshiba-та е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.