tango Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 От доста време имам въпросният Pocket PC. Когато го взех си инсталирах разни неща,но сега съм забравил как става. Искам да му добавя pdf.file редактор и Skype. В момента е с Windows Mobile 6 Classic ако това има някакво значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 На WM 6 разширенията са .cab или .exe(през win xp/vista/7).За .exe трябва да си го вързал към PC,а за .cab си ги мяташ някъде на картата/апарата и инсталираш през файловия мениджър.За XP ти трябва ActiveSync ,Виста и 7 си имат sync center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Благодаря за съвета. Реших да работя с .cab файлове понеже ми е по-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Благодаря за съвета. Реших да работя с .cab файлове понеже ми е по-лесно. Не е като да е твое решение защото доста от програмите идва инсталацията като exe което копира в телефона през ActiveSync cab файла и пуска инсталацията. Всичко си зависи от самата програмка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 http://axdroid.wikia.com/wiki/AxDroid_Wiki стискай палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.