FENA Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Купувам Nokia 1616, за предпочитане чисто нова, или ползвана съвсем малко(без видими следи от употреба). Държа да е гаранционна и работеща поне с M-tel. Интересувам се точно от този модел, затова не ми пращайте оферти за други gsm-и. За връзка с мен пишете Лично съобщение, или тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 колега и аз търсих и намерих човек, който има няколко чисто нови с 2 г. гаранция , продава ги по 40 лв, ако те устройва цената, пиши ми ще ти дам кординатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Имам такава. Цена 35 лв ако те интересува. 0893451130а Чисто нова е никога не е ползвана, още е в гаранция, купена е септември месец . Работи с всички оператори . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Позволявам си да пиша в темата, защото още снощи писах ЛС на колегата с последното предложение, но нямам никакъв отговор. Колега, виж си личното съобщение и ми отговори на въпросите, ако е възможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Телефон е закупен, темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.