DenisBeljata Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Здравейте, Търся МОБИЛЕН климатик с функция "изсушаване". По-малък и по-тих е с предимство. Естествено ЦЕНАТА е определяща. Ако има някой за продан - да предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Виж Тук !...., а си мисля, че дори и някой изсушител ще се намери даже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Тези са ми скъпи... дай цена само за изсушител... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Мисля, че изсушител и влагоабсорбатор е едно и също. Моя го купих от Практикер - влагоабсорбатор марка Budget. Беше някъде между 180 и 200лв. Работи много добре. Така че, ако те устройва нов, провери в Практикер. Абсолютно същите ги продаваха и в Метро с марка Аляска. Дано съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Мисля, че изсушител и влагоабсорбатор е едно и също. Моя го купих от Практикер - влагоабсорбатор марка Budget. Беше някъде между 180 и 200лв. Работи много добре. Така че, ако те устройва нов, провери в Практикер. Абсолютно същите ги продаваха и в Метро с марка Аляска. Дано съм бил полезен Благодаря за подсказката! И аз бях чел за тях, но ме притеснява само, че били доста "шумни"! Сигурно ще отида да проверя на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Благодаря за подсказката! И аз бях чел за тях, но ме притеснява само, че били доста "шумни"! Сигурно ще отида да проверя на място. Вярно е че е шумен, но имам в офиса и мобилен климатик, който е още по-шумен. През деня го включваме в спалнята, а през нощта в кухнята - на такъв режим няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.