bio Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 е малко се ядосах ... първо има разни хора дето четат два поста напред и аре пишем ли пишем .. важното е да се драска нещо там. @ov3rm4n & Runner напълно безмислен спор, всяка кражда .. си е кражба .. "Целта не оправдава средставата" ... и така едни пънкари седнали и написали: "Don't fight each other, fight the real enemy" хора ... политиците ... ограбват вашата държава пред очите ви .. а вие се като кокошки се сдърпахте за една троха .. че някаква мацка дигнала от Бонжура лак за нокти .. е това е 0.000000000000...01% от тъй дето са зулили те !!! Надявам се, че не съм обидил никой ... ако се чудите, кой визирам .. в първия абзац .. ами прочетете първия ми пост по темата, след това ще окриете един абсолютно същия !!! Е успех .. аз не съдя никой, действаите !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
still_alive Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Това е престъпление и от догодина ще се наамва още по жестоко с пробация сега има условни присъди и си е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Аз не съм крал,защото просто нямам нужда и не искам да го правя.Не ми харесва..Но съм гледал един приятел как гепи няква вафла от един магазин. .Просто се чудя на някои хора как сии излагат здравето за някакви глупости.Продавача МОЖЕше да излезе и да го чупи като едното нищо. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Аз откраднах стол от заведение за да почуствам тръпката... ми не ми хареса няма да крада поече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 При нас е по-скоро като при Робин Худ, крадем от богатите, за да помагаме на бедните, а при вас как е? Крадете от бедните, не мога да ви разбера. Но няма значение и аз работа в магазин, но когато хвана някой като вас, със сихурност няма да викна полиция... <{POST_SNAPBACK}> na4i nema idvam v tvoia magazin 6tom naprao sh bie6 ne 4e krade de ama za seki slu4ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Да си кажа и аз-като малък откраднах от едно момиченце една топка за тенис/бях на 4 годинки/,малко след това съм гепил воден пистолет от някаква сергия,но баба ми ме видяла/върнали сме пистолета/ и стигнах до наши дни.Абе имам една малка халба Амстел,солница,няколко чашки за текила,меню на някакво кафене/Алекс,Аристократ или нещо подобно/,а преди ми се случваше да взема някоя дъвка от магазина,докато купувам хляб/само 2-3 пъти го направих,но няма повече/.А чаши ще продължавам да си крада/обикновенно съм пийнал като го правя/,защото чашата,за която плащаш 2 лева като я счупиш,това кафене е дало 40-50 стотинки..Но е кофти да крадеш като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Пробвали ли сте?Понякога си мисля,че тръпката е по-голяма от тръпката при rollercoaster или бънджи.Друг път си мисля,че границата междy shoplifting-а и клептоманията е тънка...Моите завоевания са малки:лак за нокти,който не ползвам(от Бонжур),мокри кърпички(на морето),Орбит(зелен,мисля)...и сега малко по-големите неща-един диск Best of 80s(от една сергия в Несебър) и една дрънкулка за врата,на която имаше знака на Металика.Все неща ненужни Какви мислите вие по тази теми и има ли с какво да се "похвалите"??? <{POST_SNAPBACK}> Абе да си призная и аз съм го правила, човещинка си е както се вика... Дъвчици, близалки, ей такива неща. Не че е нещо с което се гордея, пък и съвестта ме гложди. Веднъж си свих "The World According to Garp" на Irving, от учулищната библиотека, но за нея някакси не съжалявам... Щото е на английски и едва ли бих си я поръчала от амазон.ком. А, и веднъж с майка ми си харесахме много изящна закачалчица за прибори от един ужасно скъп гъзарски дизайнерски магазин. Сега да ме пита някой защо - не мога да кажа, знам смао че бях потресена от съучастието на собствената ми майка!!! А HEKTIK, ти скачала ли си с бънджи? Ей тука вече не ти повярвах че е по-яко :р Трябва да си голям майстор щом от Бонжур си задигнала каквото и да е. Там са такива цербери... Ма сигурно ние сме причината Какво е пробация? Гледам владееш сложни думички. Я ми обясни на мен непросветения. Току виж и на теб ти станало ясно. Че не ти схванах мисълта. Аз съм само едно Мече с Малко Ум и сложните думички ме объркват ... <{POST_SNAPBACK}> Пробация е нов термин в българското законодателство или там каквото... Значи вместо да те вкарат в затвора, правиш разни общественополезни неща и през това време си на пробация. Туй някаква нова заемка от американското правосъдие ли, европейското ли, и аз не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Благодаря за бързото обяснение. Демек - пак си отвън. Ето това е лошо. Трябва да се вкарва в затвор и толкова. Нарушаваш закона - в панделата. От там също можеш да правиш обществено полезни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Благодаря за бързото обяснение. Демек - пак си отвън. Ето това е лошо. Трябва да се вкарва в затвор и толкова. Нарушаваш закона - в панделата. От там също можеш да правиш обществено полезни неща. <{POST_SNAPBACK}> Те си и правят общественополезни неща в панделата, дялкат дървении разни и тем подобни. Но въпросът едва ли е толкова едностранен, за това ще се въздържа от мнение. Както знаем в затвора "попадаш на хора и ставаш човек", а има и хора с не чак толкова тежки провинения. Сигурно има полза щом на запад от нас масово го практикуват. Не мисля че някой дето пафка джоинт заслужава да му разпорят дупарата Май не успях много да се въздържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 преди 4 години откраднах шапка Armany Exchange. Видях, че каскета няма цена, нахлупих го и си излязох от магазина като първия човек. После цял ден бях щастлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Аз лично не съм ама един мой приятел е крал безалкохолни от Аладин на главната как не го хванаха незнам.Също когато затворят една баничарница си държи парите в едно чекмедже под прозореца тоя мой приятел слагаше една клечка така прозореца не се затваряше и после си взимаше.Също крадеше емблеми на коли като най-голямото му постижение беше на някав мерцедес незнам точно марката ама имаше кам 50 общо.А като отиде на зала щот преди време мишките бяха с типчета взимаше топчетата и после целеше джамове с тях абе голяма работа е тоя.Казва че има тръпка е остава и да няма доста адреналин се насабира когато крадеш. П.П.Аз не го одобрявам!Започва се с малко престрастяваш се и някой път ще те хванат нещата ще излезнат извън контрол и туко виж си в затвора.Има и дгуги начини да си вдигне човек адреналина не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 И аз съм крал чаши от заведенията, но всичко се изчерпва с това. Не ми се мисли какво ли ще стане ако някой път някой от охраната ме хване Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Когато бях на 3-4г. откраднах от магазина кутийка клечки за зъби.Майка ми ме накара да ги върна и да се извиня.Спомням си го много добре,защото изживях голям срам,въпреки невръстната си възраст.Не ми се е случвало друг път и съм много против. Има много други забавления и неща, от които да ти се вдигне адреналина и не мисля,че е нужно да ощетяваш някого,за да си правиш кефа. Във връзкас това ще споделя че вчера ми откраднаха раницата от "Нептун". Нямаше нищо толкова ценно само 12лв.,книгата ми и дрехите ми.Предвидливо не си взех документи и GSM-a,защото знам какво крадливо племе сме.Наложи се да се върна по бански,от което се чувствах много зле.Но най-гадно ми беше просто за това ,че са ме ограбили, не че ми пука толкова за вещите.Най-странното е ,че не се озлобих към този,който ги е взел,а го съжалих.Трябва да си невероятно бездушен и лишен от морал,за да направиш такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Би ми било под достойнството да направя подобно нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Добре де, толкова ли неможете да си ги платите дъвките, книгите, вафлтие и там каквото крадете ? Пък като искате адреналин има скокове с парашути, бънджи, парапланер, алпинизъм, бойни изкуства и т.н. Това е низко и изобщо не говори хубаво за вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 И кражбата (във физическия смисъл) и плагиатсването са извратени работи. Аз лично ако хвана някой да краде нещо от мен ще го потроша с ВСИЧКИ възможни средства...а ако е мангал дори и с невъзможни Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 аз като малък бях много голям клептоман със сестрата на мой приятел правихме големите удари => с 5 синки в джоба си тръгвахме с 14 дъвки от магазина и други работи съм си зимал но се разни дреболийки Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 като стана като бат ви Боико шава излова сички да знаете продължаваите да признавате :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Аз пък съм бил съучастник ... един единствен път , ама беше страшно престъпление ... една кутиика Тик-так . Иначе чувството (доколкото помня , защото беше отдавна) не ми се строи кой знае какво ... имаше тръпка , че може глупавата леличка продавачка да ни хване , ама не беше кой знае колко "яко" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Оуу, това ми е специалитет . Много обичам да влезна в някой магазин, да пратя продавачката някъде отзад и един мой приятел веднага взима по нещо. Така аз се оказвам само съучастник Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Пробвали ли сте?Понякога си мисля,че тръпката е по-голяма от тръпката при rollercoaster или бънджи.Друг път си мисля,че границата междy shoplifting-а и клептоманията е тънка...Моите завоевания са малки:лак за нокти,който не ползвам(от Бонжур),мокри кърпички(на морето),Орбит(зелен,мисля)...и сега малко по-големите неща-един диск Best of 80s(от една сергия в Несебър) и една дрънкулка за врата,на която имаше знака на Металика.Все неща ненужни Какви мислите вие по тази теми и има ли с какво да се "похвалите"??? <{POST_SNAPBACK}> Май много филми гледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 АЗ лично си признавам не съм крал нищо..честно..само че 1 френд ахаха на морето открадна диск на Джеймс БРаун или пък с 1 приятели бяхме и свихме от Нон-Стопа(Ринкеби където е) 2 царевици изкуствени и 2 щипки за лед + 1 халба знам от малко се почва но всичко е било на шега..не ме влече кражбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 АЗ лично си признавам не съм крал нищо..честно..само че 1 френд ахаха на морето открадна диск на Джеймс БРаун или пък с 1 приятели бяхме и свихме от Нон-Стопа(Ринкеби където е) 2 царевици изкуствени и 2 щипки за лед + 1 халба знам от малко се почва но всичко е било на шега..не ме влече кражбата <{POST_SNAPBACK}> Ааа. Сещам се един случай - отиваме към класната стая на последния учебен ден (беше само купон, ама така се води ). И един мой приятел вижда в учителската стая една фанта, кола и някакво друго питие. Влиза, взима колата и си продължава все едно нищо не е станало . Завиждам му за хладнокръвието Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Няколко вафли от магазина до Joss-а. Големия ми удар беше като свих от стаята по биология в училище 2 мозъка. Пластмасови. Истинските миришеха. Не ме е яд че го направих. За 7 години в това училище веднъж не са ни ги показали. Хващаха прах в един шкаф. Едва ли някой е забелязал че липсват. Аз поне им се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.