Marvin Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Ами, това е черната (най-често) на цвят правоъгълна рамка заобикаляща цокъла на процесора. За нея се закрепва процесорният охладител (радиатор с вентилатор или друга охладителна система). В случая дъното е на Gigabyte, АМ2, но марката не би трябвало да има значение. За АМ2, АМ2+, АМ3 и пр. трябва да са същите. Или, с други думи: Търси се изгоряло дъно АМ2, АМ2+, АМ3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 754 ili 939 syshto stavat 6te potyrsq mislia 4e imam ne6to takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Щипките за охлаждането са същите, обаче захващането за дъното е друго - с 2 дупки или с 4, разположени в квадрат (или много близко до квадрата). Това, което се търси е с 4 отвора, разположени правоъгълно. Ето така изглежда. На гърба на дъното обикновено има пластмасова или метална планка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Имам. Ще мина тази вечер да я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ако не си намерил още, и при мен има - мини да си вземеш. Координатите са в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.