dragomir375 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Здравейте колеги дясното ми огледало е леко одраскано боята и искам да попитам за съвет да ми кажете някоя паста дали няма да стани? на Лукоил и омв продават 1 продукт за 7 или 8лв не помня точно цената която я дават за изгорели фарове от слънцето или за надраскана боя какво мислите за това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
specat Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 моя баща миналия ден като си прибираше колата и одраска калника на вратата на гаража тя е зелена и намокри 1 малко парче парцал с бензин и одрасканото от вратата на гаража изчезна.не знам дали ще стане с бензин ако не трябва нещо по-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Купуваш си абразивна полир паста от магазин за автобои и става като ново. Това ако драскотината е само в лака, а не до пластмаса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Аз също съм с одраскано дясно огледало на моята хонда. Поръчах си това: http://www.ebay.co.uk/itm/250909928277?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Тия дни като дойде ще тествам, иначе е доста прехвалено по форумите, ама да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.