ЧефоС Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Купувам card reader. интересува ме да чете единствено SD карти и всичките им разновидности - мини, микро, SDHC ... Предпочитам да е като usb стик (компактен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
da_silva18 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 мога да ти предложа кард рййдър който да си вградищ в компютъра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЧефоС Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 мога да ти предложа кард рййдър който да си вградищ в компютъра ! Благодаря, но ми трябва максимално пренисимо. За да мога да го нося с фотоапарата (в чантичката му) и при нужда да свалям снимките на всеки компютър - т.е. да е тип флашка. За вкъщи си имам. Възможно е да не е точно такъв като на снимката, но да е максимално компактен (и да работи с гореспоменатите карти) - да не е с кабел, а директно в usb-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Към края на другия месец мога да ти донеса един такъв! Ако искаш драсни едно лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЧефоС Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 намерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.