pioneer306c Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Монитора е на 2,5 г Без драскотини и изгоряли пиксели. От около месец при вкл. на компютъра монитора не захапва от първия път и се налагаше да се рестартира, но преди два дни отказа тотално. Занесох го в сервиз за комп. техника и казаха, че има раздути кондензатори на захранващата платка и един малък чип е думнал. И в момента нямали налични части. Ако на някой може да му свърши работа за части примерно или да си го оправи да звънка Цена 35лв без коментар 0887/ 70 18 20 Пловдив Може по Еконт да го изпратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pip2000 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Интересува ме вътре как изглеждат платките му. Най-вероятно не можеш да ги снимаш, но ... аз да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 За 30 лв го взимам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Аз ще го взема за 35 лв, но също че интересува кое по-точно е "гръмнало". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioneer306c Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 Аз ще го взема за 35 лв, но също че интересува кое по-точно е "гръмнало". От сервиза ми казаха, че на захранващата платка имало раздути кондензатори и някакъв малък чип с 5 или 6 крачета, бил думнал и те не се занимавали с подмяна на елементи а сменяли целите платки но нямали такава в наличност. Това е което знам. Не разбирам от електроника и не мога да ви дам повече информация. Снимки от вътре нямам понеже не знам как се разглобява такова чудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioneer306c Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.