R32 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Здравейте. От няколко дена ми минава през главата една идея, но не знам дали е осъществима. На лаптопа имам следната букса : http://img4.imageshack.us/img4/807/dsc00388qk.jpg А на телевизора тези двете : Отпред - http://img9.imageshack.us/img9/7466/dsc00386qi.jpg Отзад - http://img811.imageshack.us/img811/8974/dsc00387vw.jpg Има ли някакъв начин по който мога да гледам картината от лаптопа на телевизора ? Или ако не всичко, то поне някой филм . Освен това разполагам и с аудио уредба 2.1. Ето това е на гърба на бас касата : http://img718.imageshack.us/img718/4944/dsc00389q.jpg Червената и бялата букса са от тонколоните, а зелената в другият край е със същият жак, който влиза в лаптопа, възможно ли и тя да участва, но в озвучането Мерси предварително и се извинявам, че съм такъв лаик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Може, от жълтия изход на лаптопа, в жълтия вход на телевизора, но в повечето случаи картината не е добра. По-добре ползвай това, ако имаш такъв VGA/D-SUB вход на телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R32 Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Имам такава букса, като показаният от теб кабел на лаптопа, но на телевизора имам само 3те кръгли и скарт-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ето, но не гарантирам за качеството на картината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Тук мисля че беше обяснено какви кабели ти трябват точно и как се прави цялата процедура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAdder Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Трябва такъв преход 7 pin S-Video към Чинч. След това свързаш към телевизора със обикновен кабел чинч към чинч или чинч към скарт, ако искаш да е отзад. За звука си взимаш един кабел със Стерео жак от 2-те страни, като този и свързваш изхода на звуковата карта с audio input входа на уредбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Не е ли като този кабел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R32 Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Аудио инпута е тази букса в която си вкюлвам колоните, така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Да, оттам ти трябва кабел стереожак към 2 чинча (с което подаваш звук на телевизора), а за картината - както каза BlackAdder Като гледам бас "касата" ти има изход за ляв и десен канал - може оттам да вземеш за телевизора, предполагам средни и високи (филтриран). Ето, но не гарантирам за качеството на картината. Така не става. VGA to "cHinch" (или както е правилно - VGA to RCA) изкарва компонентен сигнал Такъв сигнал е съвместим с професионални CRT монитори, проектори и някой от първите плазми, но не и със стандартен телевизор! За телевизор ти трябва композитен сигнал, вади се от S-Video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAdder Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Аудио инпута е тази букса в която си вкюлвам колоните, така ли ? Аудио инпута е буксата чрез която свързваш с компютъра, т.е. трябва ти кабел със стерео жак от 2-те страни (чинчовете отстрани са връзката на уредбата с колоните). Ако искаш звука да е през телевизора кабела е стерео жак към два чинча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Зависи към какво иска да го вързва.Ясно е че към колонките си има кабел,но за телевизора му трябва кабела който аз предложих.Имам такъв вкъщи вързан от компютъра към телевизора. ПС: Всичко става ясно от снимките в първият пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAdder Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Зависи към какво иска да го вързва.Ясно е че към колонките си има кабел,но за телевизора му трябва кабела който аз предложих.Имам такъв вкъщи вързан от компютъра към телевизора. ПС: Всичко става ясно от снимките в първият пост. Човека е написал в първия пост, че иска да изкара звука през уредбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.