Jump to content
BulForum.com

Купувам рутери, суичове, модеми и и друго мрежово оборудване

Recommended Posts

Купувам рутери, суичове и модеми за предпочитане от марката TP-LINK, но може и други. Интересувам се също и от usb wi-fi адаптери, лан кабели (UTF или FTP) и друго мрежово оборудване.

За предпочитане продавачите да са от Русе или Силистра, но ако цената ме устройва не е проблем да се доставят с Еконт.

Предпочитани:

TL-WR1043ND, TL-WR841N, TL-WR841ND, TL-WR941ND, TL-WR741ND, TL-WR743ND, TL-WN722N, TL-WN727N, TL-WR340GD, TL-WA501G, TL-SF1016D, TL-SF1008D,

Мога да предложа два 8-портови суича, марките им са: TP-LINK TL-SF1008D, CANYON (етикетчето с модела е отлепено). Напълно изправни, без неработещи портове. Комплект с оригиналните адаптери. Цена - 10лв./бр.

Здрасти,имам рутери 2бр. LINKSYS Dual-Band A+G модел WRT55AG с две антени са ,но са без захранване(което е 5v/3A) цената е 25лв.за брой.

кабел FTP Cat5e 24AWG 0,51mm медeн-0.60лв.-за м.

кабел S/FTP Cat.7 23AWG-1.30лв.-за м.

кабел UTP Cat5e 24AWG CU меден-0.50лв.за м.

пач кабели 1м.UTP-1.50лв.за брой.

Имам една рутерна станция на Sagem от серията Darty Box.

Точният и модел е Sagem F@ST 3304 ето и снимка:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1531/42721101610905876801319099856VE1qm39Ot74UROP9kC61.JPG

Всичко комплект с оригинален инсталационен диск и захранващ адаптер.

цена - 15лв.

Имам и 2 модема също Sagem за приемане и предаване на нет по 220V мрежа.

Това е метод все още неизползван в България,но ако те интересува ми пиши

да ти изпратя снимки.

продавам Широколентов маршрутизатор Linksys (Cisco Systems) модел BEFSX41, с 4-портов 10/100 комутатор, VPN End-point, като нов, в комплект с RJ45 кабела, адаптера, книжките с инструкции, диска към него и кутията му; маршрутизатор (рутер) с VPN Endpoint, подходящо решение за свързване на група от компютри / малка мрежа към Интернет или корпоративна мрежа. Устройството поддържа до 2 едновременни IPSec VPN тунела, може да се свързва към друго устройство от същия модел или към друг IPSec съвместим модел; Осигурява защита на свързаните компютри срещу атаки от тип Ping of Death, SYN Flood, Land Attack, IP Spoofing, други DoS (Denial of Service) атаки; Поддържа филтриране по URL, по време, Proxy, Java, ActiveX, Cookie; Управление през стандартен уеб браузър - през локалната мрежа или през Интернет; Поддържа дневник за събитият; Вграден DHCP сървър за автоматична настройка на мрежовите параметри на устройствата в локалната мрежа; Администраторът може да ограничава достъпа до Интернет на потребителите според различни критерии; Поддържа SNMP Ver. 2; Поддържа NTP (Network Time Protocol) за автоматично сверяване на часовника на устройството; Отделен порт за DMZ функционалност, цена – 50 лв

от Пловдив съм

Добър вечер. Аз мога да предложа TP-WN722N WWIFI USB. Чисто ново отворено само за проба. И оставаща гаранция от 24м. към ЕРА. Цена 14лв.

И един 4-портов суйч на SWEEX на цена 6лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...