Nax Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Преди около месец ми се скапа харда и го оставих за ремонт.. за съжаление не успяха да го оправят бързо и ми се наложи да си купя нов, а сега ми върнаха стария (вносителя го е подновил с нов) - все още си е запечатан, има остатъчна гаранция 1.5години. Цената която му търся е 90лв. Ако някой се интересува или има въпроси да пише тук, ЛС или пък в скайпа: radiiv Харда се намира в Пловдив, но не е проблем да го изпратя и до друг град ако има интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackxxx Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Дай снимка, спецификация и от къде е закупен. Иначе имам интерес макар и не точно към GREEN серията на WD, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 Дай снимка, спецификация и от къде е закупен. Иначе имам интерес макар и не точно към GREEN серията на WD, но все пак... Харда е от Ера. Ето снимка тук снимката е през найлона и май не е много читава, но се вижда модела. За характеристиките на сайта на ера пише точно това което съм писал и аз, а именно - "WD 1TB SATA II 64 MB GREEN 3 години гаранция" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Дискът все още се продава.. офертата важи до петък вечерта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Явно съм потъпкал форумните правила с предния ми пост и той бе изтрит. Моля изтриите и темата - вече не е нужна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.