Jump to content
BulForum.com

kak da vdigna proizvoditelnostta?

Recommended Posts

sigurno ste 4uvali za test programkata PC MARK 2002 koiato testva proizvoditelnostta i barzinata na hard diska.biah s edni driveri na VIA i s edni priateli otkrihme drugi novi test driveri na VIA. VIA1451pro. na tehnite kompiutri to4kite sko4iha s po 30-40 % a na moia padnaha s 10%. depresiran sum. pomagaite. pravia po 900 to4ki HDD. kakvo da pravia? ot kakvo moje da e? s otkliu4en mnojitel sum . moje li da e ot tova? :wacko: :blink:

Ами нали е на Хард тоя тест. Къде бъркаш с ЦПУ-то. Ако ти е калпав харда, какво искаш?

sigurno ste 4uvali za test programkata PC MARK 2002 koiato testva proizvoditelnostta i barzinata na hard diska.biah s edni driveri na VIA i s edni priateli otkrihme drugi novi test driveri na VIA. VIA1451pro. na tehnite kompiutri to4kite sko4iha s po 30-40 % a na moia padnaha s 10%. depresiran sum. pomagaite. pravia po 900 to4ki HDD. kakvo da pravia? ot kakvo moje da e? s otkliu4en mnojitel sum . moje li da e ot tova? :wacko:  :blink:

E, че малко ли са 900 за хард диск ?Аз правих толкова с моя Seagate Baracuda 80GB преди да се скапе (Предполагам си правил теста при спрени приложения?).Нещо друго - това , че си сложил последните драйвери неозначава , че компютъра ще ти работи по добре , особенно ако чипсета ти е по - стар.Влез в сайта на пройзводителя , на твоето дъно и си дръпни последните драйвери от там.Вярвам , че резултата ще е по добър.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...