djgorro Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 sigurno ste 4uvali za test programkata PC MARK 2002 koiato testva proizvoditelnostta i barzinata na hard diska.biah s edni driveri na VIA i s edni priateli otkrihme drugi novi test driveri na VIA. VIA1451pro. na tehnite kompiutri to4kite sko4iha s po 30-40 % a na moia padnaha s 10%. depresiran sum. pomagaite. pravia po 900 to4ki HDD. kakvo da pravia? ot kakvo moje da e? s otkliu4en mnojitel sum . moje li da e ot tova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Ами нали е на Хард тоя тест. Къде бъркаш с ЦПУ-то. Ако ти е калпав харда, какво искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 shade e prav CPU-to nqma ni6to ob6to,vajen e harda.I komputera da ti mo6ten i dobar kato konfiguraciq harda kato e skapan ne moje da ima dobar rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 sigurno ste 4uvali za test programkata PC MARK 2002 koiato testva proizvoditelnostta i barzinata na hard diska.biah s edni driveri na VIA i s edni priateli otkrihme drugi novi test driveri na VIA. VIA1451pro. na tehnite kompiutri to4kite sko4iha s po 30-40 % a na moia padnaha s 10%. depresiran sum. pomagaite. pravia po 900 to4ki HDD. kakvo da pravia? ot kakvo moje da e? s otkliu4en mnojitel sum . moje li da e ot tova? <{POST_SNAPBACK}> E, че малко ли са 900 за хард диск ?Аз правих толкова с моя Seagate Baracuda 80GB преди да се скапе (Предполагам си правил теста при спрени приложения?).Нещо друго - това , че си сложил последните драйвери неозначава , че компютъра ще ти работи по добре , особенно ако чипсета ти е по - стар.Влез в сайта на пройзводителя , на твоето дъно и си дръпни последните драйвери от там.Вярвам , че резултата ще е по добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aladin^ Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Djgorro a predi vadil lisi poveche points sus staria driver.Zashtoto az do sega ne sum vadil poveche ot 900 points pri test s PCMark 2002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.