Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Здравейте.

Продават се следните неща :

1. Tablet е MID модел WONDERMEDIA PRIZM WM8650 още е с всичките си лепенки. Комплектът е с книжка, кутийка и зарядно с български преходник. Използва Android 2.2 и има 4 GB памет и 1.3 MP камера. Има слот за SD карта, преходник с място за 2 USB-та и вход за лан кабел, който се вижда на снимка 4.

Снимки: цък .. втора .. номер три .. четвъртата .. последна

Цена : 165 150лв.

2. Клавиатура, която е супер за Tablet-a, но може да се продаде и отделно при много голям интерес. С USB интерфейс и място за закрепяне на таблета. Абе вижда се на снимката:

цък

Цена : 45 30 лв.

Промоция : Таблета + Клавиатурата = 170лв.

3. Оригинални маратонки марка REEBOK. Цвят бял и номер по UK - 6, a по EUR - 39. Естествена кожа.

Снимки: ето .. от друг ъгъл

Цена :75 60 лв.

Всички артикули са нови и неупотребявани, и закупени от Англия. Намират се в Пловдив. С предимство са съгражданите, но всичко може да се прати по 'Еконт Експрес' за Ваша сметка с опция за преглед и тест преди заплащане.

За повече информация скайп : violatorndid или на място в темата.

Моля без излишни спамерски коментари. Благодаря!

дай малко повече инфо за таблета.размери екран,функции(wi-fi,gps и т.н.) предполагам щом е внесен от англия гаранция няма да има или поне няма да важи в България

7 инчов е, wi-fi има, няма гаранция. За GPS не съм сигурен..сега ще разгледам да видя какво друго мога да открия

едит : виж този линг на анлийски е, но има пълна характеристика link

0897 523 222 utre po nqkoe vreme obadise da se razberem iskam da go vzema i kaji mi koq shte e cenata

mersi i leka vecher

Такива несериозни като теб да не пишат повече по темата !!

П.П. FRONT нищо не купи, дори не се обади да се видим.

• 2 weeks later...

Заинтригува ме таблета ...

Потърсих малко инфо и открих това:

I'm shocked as to the lack of posts here of this particular tablet...it's fairly cheap ($80 and found on eBay easily).

Anyway, I wondered if anyone here could help me. I wanted to root this device and also put Market on it.

Basically, it's a cheap tablet that I decided to try. It came from China, shipped and made there, and comes with a real version of Android 2.2. However, Market is not included in this version. Some other Chinese alternative was added instead...I kept wondering why it didn't want to register my Gmail account. So would applying a GAPPs to the tablet resolve my issue? I'd just like Market...I can work my way from there. And does anyone know of any root methods or any ROMs available for this tablet?

Заинтригува ме таблета ...

Потърсих малко инфо и открих това:

I'm shocked as to the lack of posts here of this particular tablet...it's fairly cheap ($80 and found on eBay easily).

Anyway, I wondered if anyone here could help me. I wanted to root this device and also put Market on it.

Basically, it's a cheap tablet that I decided to try. It came from China, shipped and made there, and comes with a real version of Android 2.2. However, Market is not included in this version. Some other Chinese alternative was added instead...I kept wondering why it didn't want to register my Gmail account. So would applying a GAPPs to the tablet resolve my issue? I'd just like Market...I can work my way from there. And does anyone know of any root methods or any ROMs available for this tablet?

Предполагам искаш да се оплачеш от нещо, но помолих още в първия пост без излишен спам..Ако искаш си го поръчай от eBay-a, ако не пиши да се разберем кога ще вземеш този.

Поздрави

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...