Ghetto_Freak Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Значи скоро преинсталирах лап топа си с нов Windows 7 Ultimate и сега искам да сложа AutoCad 2011 който ползвах до преди преинстала и сега не мога да го сложа. Предишната операционна система беше отново Ултимейт, но го инсталирах без проблеми, а сега ми изписва, че не е поддържан за тази операционна система? Има ли някакъв шанс да го сложа, че ще ми трябва. Благодаря. П.С. - този беше един от читавите който пробвах в продължение на една седмица и бих желал с него да продължа да работя и за това искам да дадете идея как да го инсталирам. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Малко тъп въпрос,но видял ли си предишната операционна система дали е била 32 или 64 битова ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Да беше 32 битова, понеже 64-ката не ми хареса как работи и е сменях на 32. Тази мисля, че е 32, но не съм сигурен, понеже не ме пита. Може и 64 да е. Но Када не е упоменал дали работи само на 32 или само на 64 следователно е да работи и с двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Еми тук пише че не може.Пробвал съм да инсталирам Solidworks 32 битов Na 64 и не стана.За жалост ще трябва да теглиш нов Cad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Благодаря. Не знам защо не е упоменато като цяло в документацията на Када, но това е доста гадно. За това Майкрософт са толкова назад... Благодаря ти отново. Само последен въпрос: това означава, че ми е 64-битов да знам следващия - OS Kernel Type Multiprocessor Free (64-bit) - взел съм го от Еверест на Операционна система. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Най-лесно става с десен бутон на my computer и там пише System type: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Да така си е... 64 битова ми е системата... Явно добре се сработи с ядрата ми които и те са 64-ки. Благодаря. Сега пуснах да свалям 64-битов Кад. Само да питам нещо извън темата ако може: Гледам, че Programs Files го имам два тъпи единия път е Program Files, а другия път е Program Files(х86) което до колкото знам, че това е 32 битова система. И най интересното е че Program Files е от преди инсталацията на 64 битовия. А сега де? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Гледам, че Programs Files го имам два тъпи единия път е Program Files, а другия път е Program Files(х86) което до колкото знам, че това е 32 битова система. И най интересното е че Program Files е от преди инсталацията на 64 битовия. А сега де? Споко, не е от преди това. В момента на машинката ти има сумати 32 битови приложения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Е и аз имам 2 Program files ама съм със 64 битова.Просто си виж на my computer там е най-лесно. Да имам и program files(x86) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.