Talic Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Хора я кажете чували ли сте играта, която ще излиза тази година през декември месец ? Тогава и е премиерата ... Играта се казва Metal Gear Solid 3: Snake Eater.... Играта е зрелищна, просто гледах по Геим гаит в събота... даже смятам и тая събота пак да го гледам.. 15-минутен треилар гледах... просто тая игра невероятна .. Ето едно URL да фърлите 1 поглед на срееншотите.. http://www.gamespot.com/ps2/action/metalge...screenindex.htm и кажете мнението си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinderBinder Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Естествено че сме чували за поредицата Metal Gear Solid. Но маи не четеш много много. Играта е само за PS2, така че ако нямаш Сони незнам за какво ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 MinderBinder Не ве аз знам, че е за PS2... но дали ви кефи и ако излезе за PC да ли ще я игарете ? Аве по-нататък може да излезе и за PC... И ако излезе няма да иска големи машини... Може би ще е достъпна за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Мда сигурно както MGS2 не искаше големи машини И беше само 6-7 диска, а изискванията бяха минимум 512 РАМ .. откъде реши, че не би имала големи изисквания ако излезе за РС ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 che te i purvite dve igri ot poredicata sa zreleshtni preporachvam ti da gi izigraesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Гледам 4е последният пост е oт доста време та викам да питам сега няколко месеца след излизането на играта за ПС2 6те излизали 3тата 4аст на тази Велика игра за PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Гледам 4е последният пост е oт доста време та викам да питам сега няколко месеца след излизането на играта за ПС2 6те излизали 3тата 4аст на тази Велика игра за PC? <{POST_SNAPBACK}> Тцъ .. нищо такова не се чува Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ъъъ лошо!! Metal Gear Solid...хммм просто супер игра!!Много успешно съчетание между як кютек и мислене според мен!Аз съм играл 1-вата и супер се зарибих!!За 2-рата,която е толкова малка че не ми се подира на харда нищо немога да кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 MGS me izkefi mnogo, no sled 1-cata ne sam sledil kakvo izliza. 6te dobavia samo 4e linka za screeshot-a neraboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 А дано да излиза скоро за РС ако излиза въобще,защото играта е лудница и се зарибих някога по първата част и от тогава и се радвам на игрицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 ...кофти доста ми се играе...може пак да изиграя 1вата и 2рата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.