Jump to content
BulForum.com

Продавам Хбох 360

Recommended Posts

Продавам Хбох 360 Elite

Един Джойстик

Кабел (сплитер) за ХДТВ и ТВ .

120Гб хдд .

И няколко игри които са.

1. UFC.Undisputed -Бокс

2. 2010.FIFA.World.Cup.South.Africa - Футбол

3.Clash.Of.The.Titans - Нещо като РПГ .

4.Mortal_Kombat_vs_DC_Universe - Няма нужда от коментар според мен :).

5.Pro_Evolution_Soccer_2011 - Футбол

6.Prince_of_Persia_The_Forgotten_Sands -РПГ

7.Rapala_Pro_Bass_Fishing - Риболов

8.Prototype - Екшън

9.Conan - РПГ

10.The Sims 3 - Неам идея :).

11.Need For Speed Hot Pursuit - Състезание.

Снимки -

http://prikachi.com/images.php?images/688/3931688r.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/694/3931694N.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/699/3931699n.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/705/3931705f.jpg

Доп.Информация.

На джойстика му се слагат обикновени 1,5 волта батерии (2) с един чифт съм карал до около месец зависи колко играя.Обхвата му е около 10 метра .

Имам играта от около 2 години до сега с изключение на един път в който аз съм си виновен съм нямал проблем с нея върви си перфектно и е като печка перник :D каквото и да съм сложил го чете .

Значи тоя модел е препоръчително да играеш около 2 часа да е оставиш да почине там някакво си време и пак можеш да пуцаш :) .

От две години е имам (тук се повтарям :) ) и до сега само веднъж съм е здухвал или прегрявал :P но тогава играхме цял ден с брата на Мортал Комбата и познаите ко стана вечерта :) . Свързах се с фирма която прави ремонти и ми е оправиха и пуснаха обратно точно за 2 дни ремонта излезна 20лв сега незнам колко взимат и пътните са по 5 в едната и в другата посока начи 30лв.Това го казвам ако има интерес към конзолата и незнаете как да постъпите при някакво евентуално прегряване от игра ще ви дам телефона на фирмата към която можете да се обърнете за съдействие но то днес монтъори навсякъде така че едва ли ще има нужда но при интерес :).

Конзолата е с последния хак и пуска всякви пиратски игри хака е сложен преди месец някаде.

Не е банната от Хбох Live !

Цената която искам е 250лв Пращам с е-конта.

Тел.за връзка 0895-00-79-79

Скипе - vnpppp

От къде си?

И къв е тоя ремонт след прегряване, не й ли стига само да изстине?

Явно нещо е било прецакано тогава...

Ами не и стигаше иначе нямаше да е пращам на ремонт тръгваше и изписваше Е-74 няква грешка казаха ми че е прегряла.

Само да уточним някои неща - ако е хакната преди месец няма как да е с последния хак, защото той излезе преди по-малко от месец ;) ЛТ2.0, и единствено с него могат да се играят новите игри, които излизат в момента. Относно грешката е74 има достатъчно инфо в нета, включително и на бг - който се интересува може да се разтърси и да прочете за нея. Много е важно да напишеш и кой модел е, защото цените варират според моделите, може би ксенон? Ако не знаеш как да определиш модела също може да разтърсиш из нета, инфо колкото искаш. Просто обръщам внимание на хака и модела, за да бъде описан продукта както трябва и да е цялостна обявата, понеже не са маловажни. Поздрави и успех с продажбата.

Само да уточним някои неща - ако е хакната преди месец няма как да е с последния хак, защото той излезе преди по-малко от месец ;) ЛТ2.0, и единствено с него могат да се играят новите игри, които излизат в момента. Относно грешката е74 има достатъчно инфо в нета, включително и на бг - който се интересува може да се разтърси и да прочете за нея. Много е важно да напишеш и кой модел е, защото цените варират според моделите, може би ксенон? Ако не знаеш как да определиш модела също може да разтърсиш из нета, инфо колкото искаш. Просто обръщам внимание на хака и модела, за да бъде описан продукта както трябва и да е цялостна обявата, понеже не са маловажни. Поздрави и успех с продажбата.

Ами нз кои модел е

Това което знам е че е Елите

Вероятно има инфо в нета за Е-74 но аз не съм търсил :) щом не работи на доктор :lol:

А относно хака да лт 2.0 е попитах човека които го сложи там по нагоре съм написал около месец немога да кажа точно преди колко дни е сложен то дори аз и нямах зор за тоя хак ама ми казаха даи да ти го кача и е на сега е с него :) . Ако има въпроси още питаите по скипе или тука както намерите за добре .

П.С. Фирмата която оправи играта когато се скапа се казва Антибуг до колкото видях на саита им вчера продават сега същата конзола като моята самоче без харддиск.

3939443Y.jpg

Бърз и лесен начин,да се определи ревизията на XBOX 360.

Сравнява се захранващия куплунг на гърба на конзолата с приложената легенда.

Еми значи според това което виждам на картинките конзолата е фалкон.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...