cheese Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Хора, използвате ли секс играчки? Имам предвид не като заместител на секса, а като разнообразител . (брех, измислих нова дума май ) Ние в къщи щото ползваме Споделете опита си Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Брей, че целомъдрен народ има в тоя форум. Никой не си признава. Петдесет души са видели тоя топик, и никой нищо не обажда. Конспиратори такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 е дай ти тон .. какви ползваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Не се обаждат, защото най-вероятно не ползват секс играчки и са решили, че няма смисъл да постват "Не ползвам секс играчки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Aбе,ти си луд,сирене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 И какво точно ми е лудото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Ами задаваш някакви супер странни въпроси.Просто ги хвърляш в пространството.Ок,сирене,вие с жена ти кви играчки ползвате-ти кукла,а тя вибратоп?Колко практично?Кажи,де,защото мисля,че не съм те разбрала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Е, едва ли са по странни от "има ли хора от Механото" или "сваляте ли си чорапите по време на секс" . Както и да е. Мислех да стане интересен разговор, ама като не става, не става. Нема да се гръмнем я. Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Добре де ти сам започна темата със "ние в къщи използваме".. Някой те попита какво използвате ама ти си замълча ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Сиренето хем е луд хем не е. Щото и на мен подобни теми ми се виждат тъпи и скапани но тези които той спомена влизат в същата група. Принципно избягвам да пиша в тях но сега реших по тоя повод. Хванете си единна позиция и който иска да си приказва за играчки и чорапи а другите....ignore. Ама средното положение е малко фалшиво. По въпроса - НЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Зарежете темата. Като не става, не става. Няма смисъл да й правим клизми. Може би наистина грешката е моя. Cose topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Е ние пък ползвамеИ сметана,и ягоди,и пера ...Понякога и белезници А пък за чорапите-зависи колко време имаме със жената. А сега и аз да задам един неудобен(за вас) въпрос:каква е средната възраст на хората в тоя форум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Имаше тема за това кой на колко години е. Средно не мога да знам. Потърси и си намери за тия дето са отговорили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Topic closed. Koito ima vuzrazheniq - PM da go obsydim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.