Jump to content
BulForum.com

Продавам зимни гуми

Recommended Posts

DOT1702 объркал размера 175/65/15

С риск да наруша някое правило и да ме накажат - извинявай, но това са почти 10 годишни гуми ... или поне това, което е останало от тях! Те не стават за каруца, а ти за кола ги дваш, пък и пари им искаш??? Не вкарвай някой човек, който не разбира, в беля в снега да се спре в първото дърво, защото отдавна каучука е станал на пластмаса! Отделно, че вече са се изкривили и над 50-60км в час колата вибрира все едно кара по павета! Бъдещият купувач ще кара срещу теб - не те ли е страх? На втората година от производството сцеплението намалява на 70%, на четвъртата на 40-50%, а на десетата ... Какви хора има - не знам! :confused :confused :confused

С риск да наруша някое правило и да ме накажат - извинявай, но това са почти 10 годишни гуми ... или поне това, което е останало от тях! Те не стават за каруца, а ти за кола ги дваш, пък и пари им искаш??? Не вкарвай някой човек, който не разбира, в беля в снега да се спре в първото дърво, защото отдавна каучука е станал на пластмаса! Отделно, че вече са се изкривили и над 50-60км в час колата вибрира все едно кара по павета! Бъдещият купувач ще кара срещу теб - не те ли е страх? На втората година от производството сцеплението намалява на 70%, на четвъртата на 40-50%, а на десетата ... Какви хора има - не знам! :confused :confused :confused

Пълен аматьор !!!!

човека продава това,което не му е нужно,а кои ще ги купи е др.въпрос,а ти сменяй на 2 год.гуми :) и аз карам кола 2005 и карам с гуми 05год. :) съжалявам за вмешателството.успех на продавача :)

Пълен аматьор !!!!

Аматьор, защото така ти отърва, колега. Жалко е, че тук в България, или трябва да разбираш от всичко, или ще те цакат при всяка покупка.

Пълен аматьор !!!!

Приемам критика, но само обоснована! Всичко останало е просто паразитен шум! С това си изказване потвърждаваш написаното от мен! Благодаря за което! Затова на проходите вчера имаше закъсали коли ... защото са професионалисти, като теб!

Приемам критика, но само обоснована! Всичко останало е просто паразитен шум! С това си изказване потвърждаваш написаното от мен! Благодаря за което! Затова на проходите вчера имаше закъсали коли ... защото са професионалисти, като теб!

С риск да разводним много темата !

Пожелавам си да стане така, че да можем всички шофьори да можем да си позволим да хвърляме по 500 лв на всеки 2-3 зими за нови гуми и да хвърляме на по 20 000 пробег "старите", защото им е стар каучука , КАКТО ЯВНО ПРАВИШ ТИ !!!

За съжаление някои хора си карат с летните гуми и зимата и това не е защото ги кефи да се пързалят .

И моля без повече излишни спорове и спамове нека пише САМО които се интересуват ОТ ГУМИТЕ.

10Х

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...