inherit.hit.bg Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Продавам холов компллект от 5 части: 3-4-местен диван, 2 фотьойла, 2 табуретки. Диванът се разтяга, има си пружина и дюшече, всичко е в добро състояние. Нещата имат само леки следи от употреба. Влизат в асансьора. Намират се в Пловдив, жк Тракия. Цена за всичко (290) 240 лв. Малък коментар по цената е възможен, обадете се. GSM 0878 131 777. Цени поотделно: само диван - (160) 150 лв, двата фотьойла - (90) 85 лв, двете табуретки - 60 лв. Всичко е продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meksiko_12345 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 po otdelno ne gi li prodavash samo dvete taboretki Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Ок, поставям и отделни цени: само диван - 160 лв, двата фотьойла - 90 лв, двете табуретки - 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Нова цена за всичко: 280 лв! Малък коментар по цената е възможен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Нова цена за всичко: 280 лв! Малък коментар по цената е възможен! Имам интерес, но баща ми ще се прибере утре вечер, искам той да ги погледне понеже ще са за него. Ще пиша за краен резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Имам интерес, но баща ми ще се прибере утре вечер, искам той да ги погледне понеже ще са за него. Ще пиша за краен резултат. Ок, ще очаквам включване, ако решите нещо. Междувременно намалям цената на 270 лв. Малък коментар върху цената е възможен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Дай ми на лични адреса на който може да се видят! Сори за закъснението - технически проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 Нова цена 260 лв! Двама човека проявяват интерес, но още никой не ги е купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meksiko_12345 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 to i az iskam taboretkite ama ne gi davash Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 AS ISKAM AMA TO DONESESH LI DO NAS NE DAVAI NA DRUG STE KUPA AS 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshinec Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Аз искам да ги купя, но как ще ги пратиш до Обзор, от където съм аз? По кориер ако е кой покрива разноските ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 AS ISKAM AMA TO DONESESH LI DO NAS NE DAVAI NA DRUG STE KUPA AS 100% Звучиш ми като тийнейджър, а не като сериозен човек. Камион в Пловдив струва 15-30 лв. За хамали викаш 1-2-3 твои приятели. Аз няма да донасям нищо доникъде, освен до асансьора. Аз искам да ги купя, но как ще ги пратиш до Обзор, от където съм аз? По кориер ако е кой покрива разноските ? По-добре прегледай обяви от Варна и Бургас. Или си намери бус на твои разноски. "Кориерът" ще ти излезне златен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 ces taxi ne stava nali davai men malko vreme ste govorim za bus ne davai za drug merci i 4avo Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 ces taxi ne stava nali davai men malko vreme ste govorim za bus ne davai za drug merci i 4avo 1. Обаждаш ми се по GSM за предварителен оглед наживо. Мебели по снимка не се купуват. После, ако ги харесаш, се разбираме за ден и час, в който ще ги вземеш. 2. Намираш си бус от сайтовете за обяви. С такси не става. Идваш и ги взимаш. Четирима човека вече се интересуват, но още никой не ги е купил. Пречат ми, искам да ги махна. Затова - нови цени: Всичко - 250, диван - 150, фотьойли - 85. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 dobre. utre ve4erta mejdu 5 i 6 4asa 6te doida u vas, za da vidq obzavejdaneto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Нова цена за всичко - 240 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.