Jump to content
BulForum.com

Продавам акумулатор

Recommended Posts

Акумулатора е все още на колата ми, но до 1-2 дена ще го свалям. Идва ми малък, макар да карам повече от 3 години с него.

Според мен може да се използва за "закърпване на положение". До сега не ме е предавал, но зимно време го зареждам поне 1-2 пъти в сезона.

Води се НЕобслужваем, но съм му отварял "капачките" и си е доливан с дистилирана вода. Няма "сухи" клетки!

Цената е 30 20 лева и няма накъде да я свалям, при положение, че 20 дават при изкупуване...

Възможен бартер за 2GB DDR2 цяла или 2 х 1GB.

За въпроси съм на линия.

колега къде дават 20лв за стар акумулатор :confused между 8-12лв са дори като отидеш да си купуваш нов ти свалят 10лв или 10% . сподели къде се намират тези дето ги изкупуват за 20лв

и напиши каква марка,може да е от полза на някой

Благодаря за инфото... Възможно е и да бъркам, но това са ми казали. А ти къде намери акумулатор за 100 лева, че нещо на мен не ми е ясно?

А марката....... какво значение има? Написал съм ясно: "За закърпване на положението". Който иска - идва и гледа.

Колегата @kaleko Aleko щял да мисли....

Акумулатора вече е свален от колата.

Марката е MonBat, цената става такава, каквато се съгласих за него (за да е честно към останалите), т.е. 20 лева и е окончателна.

Разхождам си го в багажника и всеки може да дойде и да го види! (макар че нищо чудно и да го стоваря на някой пункт за изкупуване, ако ми попадне на пътя).

Както написах и на лични, върша услуга, предал съм телефона на човека който се интересува...

Решението ще е негово, каза че дава толкова и ще ти звънне днес сутринта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...