best.deals.bg Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Прадавам следните учебници тъй като завърших више туризъм и вече не ми трябват.Става въпрос за учебници по ЕКСКУРЗОВОДСТВО .ТУРИСТИЧЕСКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА .ГЕОГРАФИЯ НА ТУРИЗМА. ПРИРОДНА ГЕОГРАФИЯ НА КОНТИНЕНТИ ТЕ. РЕГИОНАЛНА ГЕОГРАФИЯ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ОБЩА ГЕОДЕМОГРАФИЯ. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО.ЕТНОС ЕТНОЛОГИЯ ЕТНИЧНИ ПРОЦЕСИ. ВЪВЕДЕНИЕ В ТУРИЗМА. СПОРТНА АНИМАЦИЯ В ТУРИЗМА ето и малко снимки My link.Смятам че учебниците биха свърши ли идеална работа на някои изучаващ специалност туризъм обявата важи само за гр Пловдив.Цената която им тярся е 16 лв за брой като е възможен коментар по нея,също така е възможен коментар при покупка на всички те като ще направя много добра оверта.За връзка с мен може да пиши те на [email protected] или на ЛС Прадавам следните учебници тъй като завърших више туризъм и вече не ми трябват.Става въпрос за учебници по ЕКСКУРЗОВОДСТВО .ТУРИСТИЧЕСКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА .ГЕОГРАФИЯ НА ТУРИЗМА. ПРИРОДНА ГЕОГРАФИЯ НА КОНТИНЕНТИ ТЕ. РЕГИОНАЛНА ГЕОГРАФИЯ НА СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ОБЩА ГЕОДЕМОГРАФИЯ. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО.ЕТНОС ЕТНОЛОГИЯ ЕТНИЧНИ ПРОЦЕСИ. ВЪВЕДЕНИЕ В ТУРИЗМА. СПОРТНА АНИМАЦИЯ В ТУРИЗМА ето и малко снимки My link.Смятам че учебниците биха свърши ли идеална работа на някои изучаващ специалност туризъм обявата важи само за гр Пловдив.Цената която им тярся е 16 лв за брой като е възможен коментар по нея,също така е възможен коментар при покупка на всички те като ще направя много добра оверта.За връзка с мен може да пиши те на [email protected] или на ЛС По погрешка съм пуснал темата два пъти,моля модетатори те за извинение и ако може да ми изтрият тази тема,благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.