GolemiqBqlMe4ok Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Здравейте съфорумци, Реших и аз да ги изкарам тези курсове най-накрая и даже бях се засилил да се записвам в Idrive, но в последния момент разбрах че тези 350 лв за курс-а не включват нито изпита на листовките нито изпита на курмуването, и всъщност с тях излиза 450 ... и макар че съм си приготвил точно толкова пари за курсовете (+/-) малко ме притесниха тези изненади. Моля ако някой е запознат да каже какви други такси мога да очаквам да изкочат и ако някой е карал скоро да препоръча автошкола. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Имаш и курс за първа помощ към другите неща. Колко е точно трябва да попиташ. Кума ми записа неговата дъщеря в началото на годината и всичко излезе към 450 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 ЕТ ТИМ - Иван Попов Организира Шофьорски курсове за подготовка на водачи категория "В" учебен автомобил SKODA FABIA Продължителност на курса 40 дни - в удобно за курсистите време Крайна цена на курса - 500 лв В цената са включени : изпитни такси и такса за курса по теория За контакти : Иван Попов - GSM 0889508818 Цена 500 BGN При него съм карал курсовете /верно преди много години/, много е свестен, жена ми също при него ги изкара . Звънни му и се разберете. Не вярвам да съжаляваш.Дано съм бил полезен. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.