kiko1987 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Здравейте, днеска ми се случи неприятна изненада с моя Samsung 2253bw. Мониторът е на близо 3 години и досега никога не е правил проблеми, но днеска както работеше 90% от екрана се изключи, а останалите 10% (в дясната част) изгаснаха също след няколко секунди... и повече отказа да тръгне хайвана. Естествено по закона на Мърфи гаранцията е изтекла миналия месец... Питането ми е дали някой може да ми каже къде да го занеса да го погледнат в рамките на Пловдив или, ако се е сблъсквал с подобен проблем да ми каже дали изобщо си заслужава да го поправям ? Така или иначе се бях загледал в една обява на колегата в раздела "продава" ПП - Мониторът е отремонтиран вече. Удоволствието ми струваше 50 лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 я кажи къде ти го оправиха, защото леля ми също има проблем с един Samsung, който се прецака(както обикновено) след като му изтече гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veskodvd Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 я кажи къде ти го оправиха, защото леля ми също има проблем с един Samsung, който се прецака(както обикновено) след като му изтече гаранцията. Samkijot ще ти пратя лично за един Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.