Ghetto_Freak Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Ако може да ми дадете някаква програма която сте ползвали и е читава да си тествам рамта и ако може да ми кажете как да проверя с каква рам съм в смисъл параметрите на рамта, че искам да ъпдейтна от 2 ГБ една плочка и 1 ГБ една плочка на 2 х 2 ГБ. Благодаря Ви. Лека и успешна седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Ако може да ми дадете някаква програма която сте ползвали и е читава да си тествам рамта и ако може да ми кажете как да проверя с каква рам съм в смисъл параметрите на рамта, че искам да ъпдейтна от 2 ГБ една плочка и 1 ГБ една плочка на 2 х 2 ГБ. Благодаря Ви. Лека и успешна седмица. Дръпни Hirens Boot CD В раздела RAM (Memory) Testing Tools избери програмата Memtest86+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Дръпни Hirens Boot CD В раздела RAM (Memory) Testing Tools избери програмата Memtest86+ Ами то хубаво, но може ли да го сложа на флашката и от там да буутвам. Програмата която ми каза е вътрешна и трябва да се стартира катоо буутващо устройство нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Ами то хубаво, но може ли да го сложа на флашката и от там да буутвам. Програмата която ми каза е вътрешна и трябва да се стартира катоо буутващо устройство нали? Да, може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.