Antares Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Астероида Апофис удря Земята. Част от населението е затворено в подземни бункери в крио-сън, с надеждата в бъдеще да възстанови човечеството. Героя излиза на повърхността и попада в апокалиптичен свят, съпоставим с този на Fallout. Атмосферата е невероятна. Не съм си пускал скоро Fallout3, но от спомените, които имах - тази игра го прибира в задния си джоб, като атмосфера. Макар и малко да ми е тежичка за машината, това, което успявам да видя доста ми харесва, играта е направена страхотно, откъм визия и атмосфера. Освен обикновеното пуцане, се събират всевъзможни парчетии, някои от които могат да се използват за сглабяне на различни предмети. За сега съм намерил схеми само за превръзки, шперц и 60% бууст на кръвта. За пример ще дам, че си купих парче от бинокъл, с помощта на което вече мога да зуумвам с пистолета. Интересното е, че уръжията могат да ползват по няколко вида амуниции. Друг интересен елемент са превозните средства. В началото започваш с обикновено ATV, след него идва възможността да се вземе бъги, има възможности за ъпгрейдване. Ще пиша повече, като поиграя повече. Стига писане, засядам http://www.youtube.com/watch?v=Cd-LPHZcLNQ http://www.youtube.com/watch?v=Cd-LPHZcLNQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Рядко зомбирам на игри, но тази ми взе здравето. Уникална е, атмосфера, графика, всичко. Беше малко мъка, докато я подкарам, че е много бъгава за АТИ карти, но след пача, който пуснаха от ID и най-новите драйвери + един конфиг. файл, играта литна. Много лека и приятна. Отма й давам 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Рядко зомбирам на игри, но тази ми взе здравето. Уникална е, атмосфера, графика, всичко. Беше малко мъка, докато я подкарам, че е много бъгава за АТИ карти, но след пача, който пуснаха от ID и най-новите драйвери + един конфиг. файл, играта литна. Много лека и приятна. Отма й давам 9/10 Не - АТИ картите са бъгави по принцип. Още като я видях и разгледах ми се прииска да я заблъскам, но засега НИКАКВО време. Направи ми впечатление, че е бая обемиста, което разбира се е само положителен елемент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2011 Author Share Posted October 11, 2011 Аз в момента rage-вам, че няма никакво време да я играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.