Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя по голяма разфасовка брашно?

Recommended Posts

Здравейте, искам да си купя 1-2 чувала брашно за домашната хлебопекарна машинка. Проблема ми е, че не знам от къде. И цената да е по-добра от магазина. Не ми казвайте МЕТРО или подобен шит, нещо мелница в околността, нещо такова.

От Пловдив съм, ако някой помогне с адрес или телефон от къде да си взема ще съм много доволен :beer:

В мелница "Братя Чакърови" би трябвало да има (за нея се сещам в момента)Адрес: Пловдив ул. КУКЛЕНСКО ШОСЕ № 1. А иначе имам познати държащи фурна и в понеделник ще ги разпитам откъде взимат и на каква цена и ще ти кажа.

има склад в търговията на "Иванка Колева" , която е дистрибутор на големи софииски мелници. Намира се след прелеза на брезовска вдясно и на 150 метра пак вдясно

Другото място е Кооперация Симид 1000 ул. Кукленско шосе Но1 тел 032 67 12 50 това е зад пожарната в кичука .

Но не знам дали продават такива брашна каквито търсиш

В най-общия случаи става въпрос за бяло брашно + подобрители

В търговията преди Нова в ляво навътре има един склад на ВИВЕНА --занимават се с разфасовка на диетични храни. Имат от пиле мляко и са доста любезни. От там съм си взимал и съм доволен

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...