PinHead Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Здравейте, искам да си купя 1-2 чувала брашно за домашната хлебопекарна машинка. Проблема ми е, че не знам от къде. И цената да е по-добра от магазина. Не ми казвайте МЕТРО или подобен шит, нещо мелница в околността, нещо такова. От Пловдив съм, ако някой помогне с адрес или телефон от къде да си взема ще съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 В мелница "Братя Чакърови" би трябвало да има (за нея се сещам в момента)Адрес: Пловдив ул. КУКЛЕНСКО ШОСЕ № 1. А иначе имам познати държащи фурна и в понеделник ще ги разпитам откъде взимат и на каква цена и ще ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Супер, ще съм ти много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 има склад в търговията на "Иванка Колева" , която е дистрибутор на големи софииски мелници. Намира се след прелеза на брезовска вдясно и на 150 метра пак вдясно Другото място е Кооперация Симид 1000 ул. Кукленско шосе Но1 тел 032 67 12 50 това е зад пожарната в кичука . Но не знам дали продават такива брашна каквито търсиш В най-общия случаи става въпрос за бяло брашно + подобрители Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted October 11, 2011 Author Share Posted October 11, 2011 Добре, ще проверя и там да видя какво предлагат. Благодаря колеги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 В търговията преди Нова в ляво навътре има един склад на ВИВЕНА --занимават се с разфасовка на диетични храни. Имат от пиле мляко и са доста любезни. От там съм си взимал и съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.