Talic Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Аве хора имам проблем... Незнам какво стана но ми се прецака компа... незнам дали на вас ви се е случвало.. Начи проблема е следния.. Немога да отварям txt фаилове... кликвам 2 пъти върху тях или с десен ботон и дажам open... дава ми че зарежда нали малко и не ги отваря... Как да оправя това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Като отидеш във фолдър опшънс и асоциираш разширението тхт обратно с Notepad.exe да се отваря... Виж дали нямаш случайно файл с име Notpad.exe на компа... Ако имаш - триий... Вирусче... То променя асоциациите и се записва за отваряне на тхт файлове - като натиснеш два пъти върху файла стартираш бубата... Само предполагам, де... Ако нямаш такъв файл балимааму от какво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 хора оправих се... слених 1 фаил дето беше заместил оригиналното ехе смених го реиминувах го и всичко е на 6 тоя фиил бе6е некво ехе което беше 3кб и беше заместил оригиналното ехе 65 кб.. и му беше мменил имеот на notpad... а тва фалшивото беше с име notepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Виж Тука ще разбереш,че троянец Чети моя пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.