Jump to content
BulForum.com

автоседалки и калъфи за седалки в Пловдив?

stanchobb

Recommended Posts

Интересува ме къде в Пловдив има читав /с голям асортимент на предлагане/ магазин /реален,а не виртуален онлаин/ за автоаксесоари?

И по- конкретно за автоседалки (единичните,които само се мятат на предните седалки и се закрепят с ластици) и калъфи за автоседалки?

В хипермаркетите и на руския пазар има по 2-3 вида само, а на мен ми трябва магазин,специализиран само за това, за да има богат избор... :confused

9a18849e3a708fd632795b1b86231f81.image.181x200.jpg

Ами има един магазин, като идваш от Коматево, малко след светофара. Има много неща. Китайски шит, но някои си струват...

Колега, БЛАГОДАРЯ ти за бързия отговор!

Точно такъв търся. Ше може ли да ми обясниш мако по-подробно,че така не се ориентирах ... :unsure: много добре

Ами ако идваш от Коматево, се намира малко преди PETER-a.

Ако идваш от Пловдив, на последния светофар преди паветата правиш обратен и спираш след 100 м. Няма да го пропуснеш!

Само хубаво гледай, дали ти стават. Аз така си взех капачки за джантите, които после лепих със силикон. Не че пак нямаше да ги взема, но все пак...

Жив и здарв да си , благодаря ти още веднъж! Още днес ще отида :))

А друг подобе магазин дали има в Пловдив ?

• 4 weeks later...

stanchobb този магазин където е на коматевско има доста голям избор на калъфи за седалки.

От там си взех за предните седалки 30 лв им беше цената преди 2 години и още съм с тях. Пране , стъргане и съвсем леко са избелели почти незабележимо.

Гледай материята да е дебела, че на повечето е тънка и за година си отиват.

Успех с покупката и може да споделиш със снимки какво си харесал :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...