best.deals.bg Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Продавам следния телевизор Samsung модел WS32Z318TR ето и малко характеристики My link, причината за продажбае ,че преди около месец се развали и като го заведох на сервиз ми казаха,че му се е скаполо тхо и трябва да взема ново.Но на мен не ми се занимава в момента за това реших до го продам.Ако на някои му трябва за части всичко друго освен тхо работи цената която му търся е 140лв като за сериозни куповачи е възможен коментар,обявата важи за гр Пловдив за връзка с мен или ако имате някакви въпроси в темата или на ЛС .Ето и малко снимки на телевизора My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Предлагам 30 лв. като за части. Работещ се намира и под твоята цена. Пиши, ако имаш интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Нова цена 130лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadu1 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Имам свалено шаси от 32"Самсунг 16:9 и отделно ТХО. Ако Ви интересува вижте Вашето и ми пишете. Иначе и аз бих го закупил, но цената наистина е твърде висока. Кирил Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Нова цена 120лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Нова цена 110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Нова цена 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 аз също давам 30лв като ми трябва за части ,а за развален 120лв е доста висока цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Темата е за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.