JohnnyB Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Телефона е перфектен. Пазен е много. С кутия и всичките му неща вътре. На 9 месеца е и има още 3 месеща гаранция. Купен е от магазин Деком Пловдив. Може да се прати чрез Спедитори за територията за страната Цена: 420.00 лв. Пловдив За желаещи : Любомир Атанасов или на мейл : [email protected] 0896674900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 400лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 400лв. Искам да питам, защото търся за един колега. Този телефон само с година гаранция ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Извинявам се за намесата, Деком издават 1-годишни гаранции, купувал съм си телефон от тях и в гаранционната карта попълват "Гаранционен срок: 1 г.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecho_klecho Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Съжалявам за спама но това е незаконно,всичката електроника продавана в България трябва да се продава с минимум 2 години гаранция и ако се сигнализира на Комисията за Защита на Потребителите щ е я удължат с още година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Прави сте колеги, това пише на гаранцията . Телефона е перфектен и от Декома поне дават качествена техника според опита ми. http://dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=8979&FCID=FCefd8df10f49a97c5ecf93a5fb2df2114 Eто точно това ми е телефона. Януари е купен. Просто минах с едно ниво на горе и този не ми е нужен. Ето снимки тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Продаден! Честито на късметлията Може да затворите темата, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.