genabis Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Не я бях използвал тази програмка от доста време!!Вчера си я свалих,но хъбовете,който знам нещо не стават потърсих и в нета,но не можах да намеря такива,който действат,ако някой я позва да ми даде няколко действащи ще му бада много благодарен!!!Благодаря предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 изтрийте темата явно няма кой да помогне по този въпрос !!!!благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Аз я ползвам тази програма, но поветечо хубове не ми се сварзват тези които на мен ми се сварзват са : techgeeks.geekgalaxy.com:1411 dchub://tss.trynitynetwork.net theshow.no-ip.info Dchub://dc.hostatme.com dchub://BGHUB.NO-IP.ORG dchub://ua.superhub.ru varna.no-ip.com Дано да съм ти бил полезен с нещо незнам, но на мен не ми намира кои зне какво с това DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.