RaptoR Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Savlih tva chudo na Shiny no ne shte da trygva D3D kato startiram izglejdam edna mnoooo dylga reklama na dobrata stara Sacrifice sled koeto me vryshta na desktopa njakvi idei po vyprosa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Savlih tva chudo na Shiny no ne shte da trygva D3D kato startiram izglejdam edna mnoooo dylga reklama na dobrata stara Sacrifice sled koeto me vryshta na desktopa njakvi idei po vyprosa? <{POST_SNAPBACK}> Може видеокартата ти да не я поддържа(така стана при мен с Splinter Cell влизам в основното меню и от там каквото и да избера ме изхвърля на десктопа,вленах в сайта на играта и кво да видия почти всички модели видеокарти се подържат,но за съжаление мойта не е от тях).А може и да иска крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 15, 2004 Author Share Posted July 15, 2004 Igrata e mnogo stara za da ne poddyrja videokartata mi - GF4 MX440 128 DDR Po-skoro moje da iska krack, no pyk zashto startirat logotata i reklamata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Igrata e mnogo stara za da ne poddyrja videokartata mi - GF4 MX440 128 DDR Po-skoro moje da iska krack, no pyk zashto startirat logotata i reklamata? <{POST_SNAPBACK}> Ако иска крак, това тук може и да ти помогне, въпреки че е испански Та викаш рекламите виждаш и ти Крашва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Da - introto na Iterplay i Shiny reklamata Sacrifice i si na Desktopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 пробвай от Regional and Language Options advanced .. да го направиш на English (USA) след това рестарт. Мен това ми помогна при NFSU успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Moje da ima6 problem s win-a ili s rama.Pri men taka be6e kogato bqh s sdr ram kogato vlezneh v The Frozen Throne me izhvarlq6e i kato si snenih rama se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 rama mi e DDR i e 512 oshte 128 DDR ima na videokartata tazi igra e stara, ne moje vyobshte da se sravnjava s mashinata mi za syjalenie ispanskija crack ne pomaga syshto i regional settings promjanata njakoi puskal li ja da kaje ako e uspjal kak e uspjal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 az sym q puskal igrata na vremeto, imam q original kupena, igrata e napravena za win95/98, na tezi platformi sym q igral no iskah da znam dali sluchaino nqkoi e otkril patch ili fix za operacionnata sistema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Тя си беше доста бъгава и така и не успях да я подкарам. Напълно нормално е в момента една малка несъвместимост с хардуер или софтуер да причинява проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 nqma da povqrvash ama trygna:)) i vyrvi ne mnogo zle, edinstveniq problem e che kato puknesh ne uspqva da prezaredi menuto i crash-va:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapatop Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Веднъж се опитах да я пусна на моя WinXP и след няколко часа инат разбрах, че е невъзможно. Но пък имах Win98se и там тръгна перфектно. Просто играта е с много стара графична платформа която не се потдържа от XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.