Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM с 4 СИМ КАРТИ !

Recommended Posts

реплика на BLACKBERRY, 4 SIM CARDS , телефонът е изпробван и работи перфектно с 4-те карти едновременно, перфектен звук в слушалката - без губене на обхват за разлика от iPHONE :), батерията е като за НОКИА - BP-4L, има зарядно и кабел към компа, bluetooth, WiFi, TV с добра картина и силна антена, 2 камери със светкавица 1.3 мегапиксела, звъни много силно и чисто, поддържа две microsd карти всяка по 32GB, FM RADIO - има и слушалки в комплекта, има blacklist за ограничаване на отделни номера, не е тъчскрийн, клавиaтурата е QWERTY, работи и като уебкамера за PC ! много запазен - без драскотина ! слушалките са с 3.5" жак - всички стават ! калкулатор,аларма, четец за книги

цена: 130лв.

pics:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2445/31762987511634936091317278715ftDV2wBr0xsS160oQ7DD.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2923/4926583910461750111317278719uSLKTFfFnfvA5vSlCaQk.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1863/6518601174039004651317278725ReZa4Wa4JTCOOQo2rief.JPG

Стига бе,това не е истина-Телевизор,WiFi,4 SIM kaрти,2 Micro SD до 32 GB !!!! Дай малко снимки на това китайско чудо.

снимки ще постна към 21 довечера

Дисплея колко инча му е и праждили при разговор имам предвид това че едни приятел има подобен gsm пак реплика на BlackBerry Bold 9700 и като му звъна при разговора бражди,e не всеки път но се е случвало.

Дисплея колко инча му е и праждили при разговор имам предвид това че едни приятел има подобен gsm пак реплика на BlackBerry Bold 9700 и като му звъна при разговора бражди,e не всеки път но се е случвало.

2.2 ", нищо не бръжди.

Каква е причината да му търсиш такава цена, като нов е 43 долара точно този модел, имам интерес при коригиране на цената

Каква е причината да му търсиш такава цена, като нов е 43 долара точно този модел, имам интерес при коригиране на цената

нямаш интерес при коригиране на цената. този телефон не можеш да го получиш на цена по-ниска от 90 лв. за почти същата цена аз ти давам възможността да го докоснеш преди да го купиш ! да не говорим ,че ще чакаш минимум 15 дни, ако вообще дойде... ( здрав ) първо 43 долара е занижена от теб цена, второ по закон за стоки над 30 лв дължиш ДДС и митническа такса, ако вообще успееш да докажеш, че това е точно този телефон, защото напоследък зачестиха подобни случаи и телефонът бива върнат на изпращача ,а ти си го платил вече.

нямаш интерес при коригиране на цената. този телефон не можеш да го получиш на цена по-ниска от 99 лв. за почти същата цена аз ти давам възможността да го докоснеш преди да го купиш ! да не говорим ,че ще чакаш минимум 15 дни, ако вообще дойде... ( здрав ) първо 43 долара е занижена от теб цена, второ по закон за стоки над 30 лв дължиш ДДС и митническа такса, ако вообще успееш да докажеш, че това е точно този телефон, защото напоследък зачестиха подобни случаи и телефонът бива върнат на изпращача ,а ти си го платил вече.

цена: 100 лв.

телефонът е изпробван и работи перфектно с 4-те карти едновременно

Това означава че 4 те сим карти са активни едновремено или само една е активана ,

или с една дума mtel,vivatel и globul са активни и на която и да звъна ще е активна ?

П.П дам сам си отговорих -> Babiken F160

Това означава че 4 те сим карти са активни едновремено или само една е активана ,

или с една дума mtel,vivatel и globul са активни и на която и да звъна ще е активна ?

П.П дам сам си отговорих -> Babiken F160

да. активно е всичко.подобен е на този, но е по-добър.

работи с 4 карти,но ако говори6 по едната линия(примерно Мтел) на другите 3 6те ти дава,4е няма6 сигнал или,4е ти е изкл.тел. :) има такива тел.и с 6 карти :) киатаи4ета,но пак практи4но с един апарат 2-3-4-6 оператора ;) а не с пален джоб с тел.,а за колегата с пост по-горе:има тел.с милиони екстри.аз сам с НТС и си вклиу4вам климатика и ТВ-то с него ;) просто много ехтри измислиха,а китаи4етата не спят ;)

работи с 4 карти,но ако говори6 по едната линия(примерно Мтел) на другите 3 6те ти дава,4е няма6 сигнал или,4е ти е изкл.тел. :) има такива тел.и с 6 карти :) киатаи4ета,но пак практи4но с един апарат 2-3-4-6 оператора ;) а не с пален джоб с тел.,а за колегата с пост по-горе:има тел.с милиони екстри.аз сам с НТС и си вклиу4вам климатика и ТВ-то с него ;) просто много ехтри измислиха,а китаи4етата не спят ;)

така е . цената е обидно ниска за такъв телефон ! моля , без съобщения , в които ми се предлага или намеква за по-ниска цена ! цената е 100 лв и е крайна ! цената е уникално ниска за този телефон - ТОПТЕЛЕФОН ! без забележки ! ЦЕНАТА е повече от ниска и е РЕАЛНА !!!

така е . цената е обидно ниска за такъв телефон ! моля , без съобщения , в които ми се предлага или намеква за по-ниска цена ! цената е 100 лв и е крайна ! цената е уникално ниска за този телефон - ТОПТЕЛЕФОН ! без забележки ! БЕЗ СРАВНЕНИЯ С ДРУГИ КИТАЙСКИ АКИТА ! ЦЕНАТА Е повече от ниска и е РЕАЛНА !!!

А ти колко пъти ще си ъп-ваш темата с празни коментари, та последния пост освен хвалби на апарата -> редукция на цената няма? :confused Излиза, че вярно не искаш да паднеш под стоте лева ...

А ти колко пъти ще си ъп-ваш темата с празни коментари, та последния пост освен хвалби на апарата -> редукция на цената няма? :confused Излиза, че вярно не искаш да паднеш под стоте лева ...

аз отговарям на предния коментар.няма празни коментари ! ти колко предлагаш, за да не си в нарушение?

+ подарък гривна POWER BALANCE черна " М " ! + втори слушалки ! + слънчеви очила ! така добре ли е? аз съм си обосновал цената в един от предишните ми коментари ! п.с. мерси за ъп-а !

нова цена: 90 лв.

Какво трябва да знам когато получавам пратка над 30 лева, но до левовата равностойност на 150 евро от юридическо лице, извън ЕС?

За пратки, съдържащи стоки над 30 лева, но до левовата равностойност на 150 евро, не се дължат вносни сборове, но ДДС в размер на 20% остава дължим. Основанието за освобождаване от вносни сборове е посочено в чл. 23 от Регламент (ЕО) № 1186/2009 г. на Съвета за установяване системата на Общността за митнически освобождавания (кодифицирана версия)

Не подлежат на освобождаване алкохолни продукти, парфюми и тоалетни води, тютюн и тютюневи изделия. За тях получателят дължи съответните вносни сборове, ДДС и акциз.

При необходимост пощенските служители отварят опаковките на международните пратки и предявяват за митнически контрол вложените в тях предмети, измерват, преброяват и поставят обратно предметите в пратките.

Който поне веднъж е пазарувал така или познава добре закона, знае за какво иде реч.

Благодаря на колегатa stanchobb за подкрепата му в ЛС. Малко хора разсъждават по този начин, не защото не могат, а защото не искат и не им е угодно да размишляват така. Цената е 90 лв и е крайна, реална и мога да я изкалкулирам на всеки, който пожелае, но ,моля, на ЛС ,за да не насищаме темата.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...