police 05 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Котлоните са почти нови марка Аристон ретро серията с нова газова бутилка немска с паспорт , от големите! 0898598855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira11 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Котлоните са почти нови марка Аристон ретро серията с нова газова бутилка немска с паспорт , от големите! 0898598855 a samo gazovata botilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 За сега се продават само комплект , ако намеря някой , който иска само котлоните , ще ти пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Нова Цена 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Имам интерес към котлона (без бутилка). За вграждане ли е или стоящ? В случай, че е стоящ, моля за размери. Какво е присъединяването към бутилката - маркуч (както при другите котлони)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 Имам интерес към котлона (без бутилка). За вграждане ли е или стоящ? В случай, че е стоящ, моля за размери. Какво е присъединяването към бутилката - маркуч (както при другите котлони)? За вграждане е към бутилката е с маркуч ако искаш се разбери с колегата , който иска само бутилката Link to comment Share on other sites More sharing options...
supraman Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Пусни снимка на бутилката! И аз съм кандидат за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Нямам интерес към котлон за вграждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 А не знам да има такава група котлони и да не са за вграждане. Реже се плота и поставящ става за секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 Давам към комплекта и плота към котлоните 60/60 см подходящ цвят за котлоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Нова цена 130 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
police 05 Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Нова цена 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alert Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Взимам ги. Ще звънна през деня, за да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alert Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Взимам ги. Ще звънна през деня, за да се разберем. Запознайте се с поредните некоректни нежни мъже във форума. Накратко: Днес сутринта, 2 часа след като обявих, че ще купя котлона, на посочения за връзка телефон се обажда друг колега и с продавача се разбират да осъществят "сделката". Свързах се с многоуважаемия продавач, уви след като са се разбрали. Той набързо ми обясни, че за него било важно кой се е обадил първи и че вече се е разбрал с колегата - нищо, че се е представил за мен. В последствие, както и очаквах дори няма пост в темата, че нещата са продадени. Ми това са..: продавача е достатъчно мек, за да не може да оправи с един подъл лисунгер.., а другия - самия лисунгер(купувача) е прекалено жалък, за да се опита да се държи като мъж... Би било добре, ако модераторите измислят нещо по проблема, защото това ми се случва за трети път в този форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.