tihichkoto Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Продавам абсолютно оригинална Sega Mega Drive 2, съвместима със Sega CD както и с всички останали оригинални приставки. Комплекта включва два чисто нови джойстика във фабричните им кутии. Джойстиците са с турбо аналози над A, B и C и притежават "slow motion" бутон, както и навиващи се на кръстачките ръчки (arcade style). Към конзолата има кабел за телевизор и оригинално захранване. Всичко е тествано и работи ! Цена за всичко: 40 35 30 25 лева Пазарлъци и коментари тук и на Skype - tihichkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Нова цена: 35 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Нова цена: 30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 имам сега мега драйв 1 и ми трябва адаптора , ако решиш пиши ми ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 имам сега мега драйв 1 и ми трябва адаптора , ако решиш пиши ми ПМ И аз имам и не са съвместими... И не се продава по отделно. Всичко е комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Искам да те питам, освен конзолата, продаваш ли и игри към нея или поне да знаеш от къде да се купят и на каква цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 28, 2011 Author Share Posted September 28, 2011 Излишни игри към конзолата все още нямам. Ако ми попаднат ще информирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 Последно намаление: 25 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 Продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Искам да те питам, освен конзолата, продаваш ли и игри към нея или поне да знаеш от къде да се купят и на каква цена. Аз имам към 14 игри, ако ви устройва - 20лв. е бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.