Jump to content
BulForum.com

Някой ще ходи ли на протеста

abcuser

Recommended Posts

Ти какво предлагаш? Да подпалим циганските махали? И докъде смяташ че ще доведе това?

Хайде,не ми слагай излишно думи в устата... :ph34r:

Повече от очевидно е,че има проблем засягащ всеки пълнолетен и годен за самостоятелна издръжка.Няма демократичен ред със сигурност днес тук,има кухи шаблонни монолози излезли от устите на бездействени политици,законодатели и прочие.Чудя се как поне не се решихме да пропуснем няколко дни от работното всекидневие,което е обезмислено при положение ,че очевидно редовия българин е ограбен тотално от към права и свободи и задушен икономически.Разбира се това трябва да бъде масово напускане на работните места,а мога да ви уверя,че има с какво да бъдат запълнени тези часове.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

То не става изведнъж, ама като си стоите у вас няма да стане. Само тук с някви теории и бъдещи планове и тоя и оня бил виновен. Трябва наред, вие не сте някакви тайни агенти, супер агенти, агитатори, герои и супергерои. Хора сте, излезте с другите хора, след вас други ще дойдат и така.

Пиян ли си? Или те мързи да мислиш а глупостите които плещи Волен Сидеров ти звучат доста добре и юнашки а ти понеже си юнак се втурваш напред без да е нужно да помислиш малко. А се втурваш напред за да докажеш че това, което DeathZone написа е истина?

Едно интересно мнение на Атанас Ботев Пд:

Горе-долу същото имах предвид и аз с предните си няколко поста.

ПС: galaxi , написах горното в отговор на EvilDemon после видях че си ме преварил и си редактирах написаното.

Тогава се викаше, защото ядът за смъртта на момчето и жаждата за мъст беше много силна вчера, постепенно ще се превръща в ярост към правителството.

Братле , по МАНУПУЛАТИВНИТЕ медии се показват само кадри , на хора който крещят гореописаните неща! Не отричай , че не е така и в действителност , защото няма кой да ти повярва. Човека е много прав - така ни се създава съвсем друго лице! Така никой от по-възрастните няма да ни вземе на сериозно , а това също не е за подценяване. Другите автоголове ги описах поне 5 пъти!

Добре де след като се знае какъв е кирил рашков и колко много е тормозел жителите на катуница защо по рано не се дигнаха срещу него?

Добре де след като се знае какъв е кирил рашков и колко много е тормозел жителите на катуница защо по рано не се дигнаха срещу него?

Защото ги е било страх , опитали са се многократно и са видяли ,че нищо не помага! Това са хора от малко селце притиснати в ъгъла , не бързай да ги съдиш!

Тогава се викаше, защото ядът за смъртта на момчето и жаждата за мъст беше много силна вчера, постепенно ще се превръща в ярост към правителството.

Верно ли го мислиш това? Да ти кажа ли какво ще стане? Ще се излее яда на протестиращите, ще запалят нещо, ще изядат малко бой, а най-силно викащите и налитащи на полицаите (които те наричат еничари) ще ги приберат на топло и ще се успокоят страстите на останалите. А Доган ще обере най-много политически дивиденти.

Никой не съдя,просто ме е яд че трябваше да убият някого за да се стигне до тук.

И когато говорех че живеем в кочина си бях прав ние наистина сме в кочината ,след като позволихме бай мангал да се охранява от държавата.

Верно ли го мислиш това? Да ти кажа ли какво ще стане? Ще се излее яда на протестиращите, ще запалят нещо, ще изядат малко бой, а най-силно викащите и налитащи на полицаите (които те наричат еничари) ще ги приберат на топло и ще се успокоят страстите на останалите. А Доган ще обере най-много политически дивиденти.

Вчера казах че зад всичко това стой нещо по дълбоко.

Защото не са се вдигали на протест ами са пускали по някоя и друга жалба а той си има връзки за да мине метър. Пак стигаме до това че не цар Киро е това, срещу което да се протестира - той е резултата, не първопричината.

Мисля да спирам да пиша за днес понеже почнах да се повтарям.

Бих искал да видя премиера да отговаря на някои неудобни въпроси от истински репортер в диспут на живо. Дали е възможно? Или няма такава "опасност" ...

Бъдете си рая, момчета, дядо и другите. Младите момчета наистина не мислят какво правят, вие къде сте да ги карате в правилната посока, вие стоите по цял ден клатите махалото и пишете по форуми, коментирате заедно 20на човека, а иначе сте по-големи философи от Ницше. И аз съм млад и НЕ съм футболен хулиган и до сега изобщо не съм ги приемал на сериозно и за мен те са били пияници и побойници, сега те показаха, че ги интересува България повече от вас, форумските философи, повече от всеки друг българин съчувстват на момчето и са яростни, бесни и яростни.

Освен това, вие сте покорни, рая. Как може навсякъде другаде да се палят коли, да се бият полицаи, тук всеки се насира. Писнало ми е от вас, на по 30-40 сте, а съзнанието ви е като някакви 80 годишни пенсионери. България плаче от такива като вас.

ps. Ясно е защо се викаше циганите на сапун, началните бяха футболни фенове, да но както казвам, вие не следите plovdiv24.com футболните сайтове и фейсбук, наговарят се хората да се спре с това. Излезте елате с тълпата и това е, никой не ви кара да чупите коли, да биете полицаи, да хвърляте камъни или да пеете циганите на сапун.

Бъдете си рая, момчета, дядо и другите. Младите момчета наистина не мислят какво правят, вие къде сте да ги карате в правилната посока, вие стоите по цял ден клатите махалото и пишете по форуми, коментирате заедно 20на човека, а иначе сте по-големи философи от Ницше. И аз съм млад и НЕ съм футболен хулиган и до сега изобщо не съм ги приемал на сериозно и за мен те са били пияници и побойници, сега те показаха, че ги интересува България повече от вас, форумските философи, повече от всеки друг българин съчувстват на момчето и са яростни, бесни и яростни.

Освен това, вие сте покорни, рая. Как може навсякъде другаде да се палят коли, да се бият полицаи, тук всеки се насира. Писнало ми е от вас, на по 30-40 сте, а съзнанието ви е като някакви 80 годишни пенсионери. България плаче от такива като вас.

Аха и като се палят коли и бият полицай(във Англия и Франция това беше сторено от малцинствата ) теб какво те спира да действаш?

Ще кажеш сигурно аз съм сам или искаш да се скриеш във тълпата и да бъдеш част от общия буламач?

Имаше едни подобни събития със сходен мотивационен сюжет с един убит поет водил един яростни простаци майче ... хм... дали не греша.

Ясно е защо се викаше циганите на сапун, началните бяха футболни фенове, да но както казвам, вие не следите plovdiv24.com футболните сайтове и фейсбук, наговарят се хората да се спре с това. Излезте елате с тълпата и това е, никой не ви кара да чупите коли, да биете полицаи, да хвърляте камъни или да пеете циганите на сапун.

Бързаш с нападките! Лошо е когато човек се поддава само на емоцията и забравя здравия разум. Според мен много повече хора биха се включили в тия протести, ако се спре с тия скандирания и с тия атаки към махалите! Аз искам да излезна да протесирам , но не искам да съм сред тълпа ,която крещи , че иска да направи някого на сапун!!!

Мани ги тея революционери ве, тоз пък, Вазов, Ботев, Левски най-видните Българи са долни лумпени, пияници и хулигани.

Нещо ти се размиват понятията. Как може да сравняваш онова време с днешно време?

Мани ги тея революционери ве, тоз пък, Вазов, Ботев, Левски най-видните Българи са долни лумпени, пияници и хулигани.

Къде са те къде си ти?

И за какво трябва да ги намесваш?

Прочети ми коментара по-горе, работил съм с цигани, точни, работливи, наблягам на РАБОТЛИВИ, които издържат жена и дете, които ще ги защитавам ако трябва от българи. Защо се получава мислиш това "крещене" мислиш? Защото повечето са под 20 годишни, къде са по-големите, те не са ли Българи, протеста е от 7 след работа, за да можеш да дойдеш ти и този над теб и т.н.

Double post-вам защото ми хрумна току що нещо. Докато тези 2000 човека редовно си правим протести ще ескалира всичко, а вие защо спорите, като сте шепичка тук, странни типажи. Лека от мен.

Аз няма да отида на протест докато не е ясно срещу какво се протестира и как се процедира. Липсата на организация ме изнервя.

Говорите за мутри. Гадни са, не ги харесвам, но не мога чак толкова да ги мразя като тоя мангал и като цяло мангалите. Те не трепят 19 годишни момчета, спортистчета, които са се опитали да се защитят.

По - възрастните сигурно помнят, как по времето на Бай Тошо е било много трудно да видиш циганин извън махалата, камо ли да посяга на Българин или да краде. Всяка вечер са били прибирани мангали и са били смазвани от бой до сутринта, за да си знаят мястото. И това е факт, защото живея срещу РПУ и наще много добре си спомнят крясаците от които не са могли да спят по цяла нощ. Де да можеше и сега да е така...

Много повече, ще стане от това.И то даже започна да става!Ако във всеки един град се намери по един такъв човек, Е тогава вече ще стане истинско!

Хората са ядосани на държавата, тъй като тя нищо не прави да ги защити и да накара т.н. малцинство да си плаща данъците, сметките, осигуровки и прочие, съответно нещата стигнаха до тук.

Говорите за мутри. Гадни са, не ги харесвам, но не мога чак толкова да ги мразя като тоя мангал и като цяло мангалите. Те не трепят 19 годишни момчета, спортистчета, които са се опитали да се защитят.

Лека нощ и от мен,а преди лягане си почети и това.

Освен това, вие сте покорни, рая. Как може навсякъде другаде да се палят коли, да се бият полицаи, тук всеки се насира.

И паленето на коли и биенето на полицаи е хубаво нещо? Би ли обяснил защо смяташ така?

Въпреки, че си ми цитирал коментара, никъде не съм писал, че е хубаво. По-точно е единственото решение.

mordeath, мразя шофьори и не обичам да се возя в коли, един път видях един явно пиян, тъй като вървеше в буквалния смисъл на зиг-заг, отидох, опитах се да не го пусна да си влезе в колата, но не успях. Моето мислене е крайно, за мен всеки пиян шофьор заслужава смърт.

пс. Колкото до мутрите и срещу тях може да се организира протест, но тук е по-лесния случай, врага е ясен, българите го чувстват, като пришелец, големия процент циганска престъпност и несъществуваща интеграция и историята на милата ни родина само допринасят за това. Мутрите трябва да се изгонят от закона, докато този мангал трябва да си го изгоним ние.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...